ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 797 φορές

Για το διπλό στην Φιλιππούπολη η «Βασίλισσα» (η αποστολή)

Στο ουδέτερο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας (έδρα του Απόλλωνα Λάρισας), θα αγωνιστεί αύριο Κυριακή στις 3μμ η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον τυπικά γηπεδούχο Ολυμπιακό Βόλου, αφού ως γνωστόν το παιχνίδι δεν μπορούσε να γίνει στη Μαγνησία και συγκεκριμένα στη Νεάπολη που έχει έδρα, μιας και σε αυτό γίνεται επανασπορά.

Οι Βεροιώτες γνωρίζοντας τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, όλη την εβδομάδα προετοιμάστηκαν κατάλληλα, χωρίς μάλιστα ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση αυτό του Πολύζου, το οποίο εμφανίστηκε την προτελευταία μέρα της προετοιμασίας, όμως από την άλλη, επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις ο Σκαθαρούδης που συμπεριελήφθη στην αποστολή.

Από αυτήν αποκλείστηκαν, σε σχέση με αυτήν του προηγούμενου αγώνα με τον Διαγόρα στην πρεμιέρα, ο Πολύζος, που στην προπόνηση της Παρασκευής ένοιωσε ενοχλήσεις στη μέση και ο Λεφίδης για αγωνιστικούς λόγους.

Η αποστολή της "Βασίλισσας" για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, αποτελείται από 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής:

Βοσνιάδης, Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Μανιώτης, Ζούρκος Αλ., Ζούρκος Νικ., Ταϊρης, Σκαθαρούδης, Βεργώνης, Μπλέτσας, Πέντα, Χαντζάρας, Κανούλας, Σιμόνι, Μεληκιώτης, Πασάς.

* Tην αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.

ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΝΤΑΟΥΛΑΣ

Τον αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ θα «σφυρίξει» ο Νταούλας από τον Σ.Δ. Δυτ. Αττικής, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Κορωνά (Πειραιά).

Αναλυτικά οι διαιτητές των άλλων αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/10

Καβάλα – Αιγάλεω: 0 - 0

Κυριακή 6/10

Ολυμπιακός Βόλου - ΒΕΡΟΙΑ: Νταούλας (Δυτικής Αττικής)

Καλαμάτα - Ιάλυσος Ρόδου: Κουκούλας (Λέσβου)

ΑΟ Τρίγλιας – Πανασπροπυργιακός: Πάνος (Ηπείρου)

Θεσπρωτός 2019 – Ιωνικός: Ματσούκας (Αιτωλ/νίας)

Διαγόρας - ΑΟ Τρίκαλα: Γκάμαρης (Αθηνών)