Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Βασίλισσα» στον κάμπο!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1448 φορές

«Βασίλισσα» στον κάμπο!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο ουδέτερο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Βεροιώτες, παίζοντας με παίκτη λιγότερο για περίπου 40 λεπτά και έχοντας μια εχθρική διαιτησία, κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από τη Θεσσαλία και να πετύχουν την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά, το ματς ήταν ντέρμπι, μέτριο ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες στο πρώτο μέρος χωρίς να υπάρχει η μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες έχασαν από νωρίς τον Πέντα, ο οποίος στο 51’ αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως παρόλα αυτά έδειξαν γιατί θεωρούνται φέτος από τα φαβορί για την άνοδο.

Αν και ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να πιέσει για το νικητήριο γκολ, χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες, η «Βασίλισσα» ήταν αυτή που είχε την ουσία στο φινάλε.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα η ΒΕΡΟΙΑ, βοηθούμενη από τις αλλαγές του Σάκη Θεοδοσιάδη, ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις, με τον Λάμπρο Ταϊρη να κόβει και να «σερβίρει» και τον Γιάννη Πασά να εκτελεί, πετυχαίνοντας δύο όμορφα γκολ στο 84’ και 90’ και χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στη «Βασίλισσα».

Διαιτητής: Νταούλας (Γεωργακόπουλος, Κορωνάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυνιώτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός (89’ Πόζογλου), Ρόκας, Τσιάρας (73’ Ντούνης), Ράντι, Σκοπελίτης, Στεβάνοβιτς (62’ Κουτσιανικούλης), Τσίτας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Βεργώνης (77’ Πασάς), Πέντα, Μεληκιώτης (63’ Σκαθαρούδης), Κανούλας (70’ Ταΐρης), Σιμόνι.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 7/10…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS