ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1216 φορές

Τι δήλωσαν Θεοδοσιάδης και Γράφας μετά τη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Ολυμπιακού Β.

Κοντράστ συναισθημάτων υπήρξαν στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Φιλιππούπολης Λάρισας, έδρα του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδα του, ενώ από την άλλη στο πρόσωπο του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου Θωμά Γράφα ήταν ζωγραφισμένη η απογοήτευση.  

Στην συνέντευξη τύπου βρέθηκαν και οι αρχηγοί των ομάδων Αλέξανδρος Βεργώνης και Στάθης Ρόκας, με τον παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ να εστιάζει την προσοχή στην ερχόμενη αναμέτρηση με την Τρίγλια, ενώ ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου να αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του.

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Προπονητής ΒΕΡΟΙΑΣ): Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, είχε την πρωτοβουλία, αλλά όσο κυλούσε ο χρόνος βρήκαμε και εμείς την συνοχή μας και μπήκαμε στο παιχνίδι. Θα έλεγα ότι ήταν ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να έχει κάποιες προϋποθέσεις, αλλά τις ίδιες προϋποθέσεις είχαμε κι εμείς.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, γιατί έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με την αποβολή του Πέντα από νωρίς στον αγώνα, όμως η αντίδραση των παικτών ήταν πάρα πολύ καλή. Όταν μένεις με παίκτη λιγότερο, πολλές φορές βγαίνει σε καλό και θεωρώ ότι με τις αλλαγές που κάναμε, βάλαμε τις βάσεις να πάρουμε μία πολύ σπουδαία νίκη, μια νίκη αυτοπεποίθησης, ψυχολογίας για την δύσκολη συνέχεια. Είμαστε σε ένα πρωτάθλημα με πάρα πολύ καλές και ιστορικές ομάδες.

Είμαστε ακόμα στις τρεις αγωνιστικές και πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό και να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας με την Τρίγλια.

Εύχομαι στον Θωμά και στον Ολυμπιακό Βόλου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Μπράβο στους παίκτες μου για το ψυχικό σθένος που επέδειξαν όταν μείναμε με δέκα παίκτες και πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι σ΄ έναν δύσκολο αντίπαλο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ είπε ακόμη:

Τα παιδιά που μπήκαν στον αγώνα, μπήκαν γρήγορα στον σφυγμό του παιχνιδιού, όπως και τα άλλα τα παιδιά που από την αρχή βάλανε τις βάσεις για τη νίκη. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι και όταν καλούνται να μπουν στο παιχνίδι, να δίνουν λύσεις, όπως σήμερα που μπήκαν και δώσανε μια σημαντική νίκη. Δεν θέλω να σχολιάσω την διαιτησία. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και θέλουμε να παίζουμε 90 αγωνιστικά λεπτά καθαρού παιχνιδιού.

ΘΩΜΑΣ ΓΡΑΦΑΣ (Προπονητής Ολυμπιακού Βόλου): Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Συμφωνώ ότι στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο. Νομίζω πως το δεύτερο ημίχρονο, όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε για να πάρουμε το ματς. Δυστυχώς δεν μας βγήκε, κάναμε κάποια λάθη και τα πληρώσαμε. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να ξεχάσεις γρήγορα, να σκύψεις το κεφάλι και να δουλέψεις. Να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας τους οποίους στενοχωρήσαμε.

Το πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο ακόμα. Είναι πολύ νωρίς και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια γιατί όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές και ανταγωνιστικές.

Θέλω να ευχηθώ τη ΒΕΡΟΙΑ καλή συνέχεια και στον Σάκη Θεοδοσιάδη ότι καλύτερο.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο Θωμάς Γράφας απάντησε:

Ρισκάραμε αλλάζοντας τον σχηματισμό μας σε 4-4-3, αφήνοντας μέσα επιθετικογενείς παίκτες. Όταν είσαι 0-0 και με αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν μπορείς να βγάλεις κάποιον επιθετικό παίκτη ή επιθετικογενή παίκτη. Στο τέλος το  κάναμε σε 4-4-2, όμως πληρώσαμε την συγκέντρωση και την αδράνεια που είχαμε και χάσαμε ένα ματς που δεν έδειχνε κάτι τέτοιο.

ΒΕΡΓΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αρχηγός ΒΕΡΟΙΑΣ): Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Θεωρώ ότι έγινε μια καλή εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε και με τους τρεις βαθμούς, σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα.

Θα συμφωνήσω ότι στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα μετά την αποβολή η ομάδα μας έδειξε ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα, πίστεψε ακόμα περισσότερο και έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες που έχει και καταφέραμε με δύο όμορφα γκολ να κερδίσουμε τον αγώνα.

Παραμένουμε προσγειωμένοι . Η αξία αυτής της νίκης πρέπει να συνοδευτεί με νίκη στην έδρα μας, θα δουλέψουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να το πετύχουμε την Κυριακή με την Τρίγλια.

ΡΟΚΑΣ ΣΤΑΘΗΣ (Αρχηγός Ολυμπιακού Βόλου): Μια δύσκολη για εμάς μέρα σήμερα. Θα ήθελα να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο. Την ευθύνη την έχουμε καθαρά εμείς οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος. Κανένας προπονητής και κανένας διοικούντας.

Ήμασταν για 70 - 80 λεπτά ότι αυτοί που θα παίρναμε το παιχνίδι, αλλά μόνοι μας το χάσαμε. Να μας γίνει ένα μεγάλο μάθημα αυτό το παιχνίδι, ειδικά το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να αποδείξουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και δεν νοείτε να χάνουμε τέτοια παιχνίδια. Συγγνώμη από τον κόσμο.  Αυτή την δύσκολη στιγμή πρέπει να μας συσπειρώσει και να δείξουμε πραγματικά ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν ξέρω αν οδηγήσει στην άνοδο ή στην δεύτερη θέση, αλλά ότι είναι μια καλή ομάδα. Την ευθύνη σαν πιο μεγάλος μέσα στα αποδυτήρια την παίρνω εγώ. Εμείς οι παίκτες φταίμε και εμείς να είστε σίγουροι θα το γυρίσουμε...