ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 773 φορές

Κοντά στην «Βασίλισσα» και ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Καλαϊτζίδης

Παρέα με μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ταξίδευσε στην Λάρισα για το παιχνίδι Ολυμπιακός Β. – ΒΕΡΟΙΑ, ο Αντιπ/ρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.

 Μάλιστα είχε και συνάντηση με έναν φίλο πάνω απ΄ όλα, με τον οποίο συνεργάστηκε για αρκετά χρόνια, τον πρώην Αστυνομικό Δ/ντη Ημαθίας Χρήστο Σιμούλη και μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα, από την εξέδρα όπου φιλοξενήθηκαν οι Βεροιώτες παράγοντες και φίλαθλοι.

Ας διαβάσουμε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό για αυτή την συνάντηση, αλλά και τη νίκη της «Βασίλισσας» ο Αντιπ/ρχης:

«Στη Λάρισα όπου πήγαμε για τον αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό Βόλου, είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε και με έναν εξαιρετικό άνθρωπο, διαχρονικό φίλο μας και καλό φίλο της Ημαθίας. Τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας, Χρήστο Σιμούλη, που υπηρετεί εκεί μετά από μια αντίστοιχη και ιδιαίτερα πετυχημένη θητεία στην Ημαθία.

Τον ευχαριστούμε για την φιλόξενη υποδοχή και χαίρομαι που στο ταξίδι μας όλα συνδυάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Με συναντήσεις όπως αυτή και με τον θρίαμβο της «Βασίλισσας» για τον οποίο συγχαίρω θερμά όλους τους συντελεστές.

 Έχουμε -και είμαστε- δυνατή ομάδα, από κάθε άποψη και το ίδιο δυναμικά συνεχίζουμε. Και νικηφόρα…»

*Στην φωτο διακρίνεται ο Αστυνομικός Δ/ντής Λάρισας Χ. Σιμούλης, δίπλα του ο Αντ/ρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης, ο αντ/δρος της Βεροιώτικης ΠΑΕ Στέφανος Αποστολίδης με τον συνεταίρο του Βασίλη Νικολόπουλο και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Σισμανίδης.