ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1680 φορές

Νίκησε την Τρίγλια και έπιασε κορυφή η "Βασίλισσα"

Δύσκολη νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ στην έδρα της επί του αξιόλογου ΠΟ Τρίγλιας, για την 3η αγωνιστική της Football League.

Η "Βασίλισσα", που έπιασε την κορυφή της βαθμολογίας έχοντας συγκάτοικους την Καλαμάτα και την Ιεράπετρα, προηγήθηκε με το καλησπέρα στο παιχνίδι αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, δίνοντας το δικαίωμα στους Χαλκιδικιώτες να ισοφαρίσουν στο 73'. Τελικά, έστω και με αρκετό... καρδιοχτύπι, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έφτασε στην πολύτιμη νίκη, δίνοντας χαρά στους 700 και πλέον φιλάθλους της που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους Βεροιώτες να ξεκινούν καλύτερα και να προηγούνται μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Ζούρκου έξω από την περιοχή.

Μετά το πρώτο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι χωρίς ωστόσο να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Βοσνιάδη.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" μπήκε και πάλι καλύτερα, όμως η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Χαλκιδικής, η οποία ανέλαβε την πρωτοβουλία και συχνά - πυκνά οι παίκτες της επισκεπτόταν με αξιώσεις την Βεροιώτικη περιοχή.

Στο 59' η κεφαλιά του Ευθυμιάδη έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 73' ο νεοεισελθόν Παπαδημητρίου με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια, παγώνοντας το Δημοτικό στάδιο!

Οι Βεροιώτες ωστόσο έδειξαν τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν επτά λεπτά αργότερα να πετύχουν το νικητήριο τέρμα τους, με τον Κανούλα να δέχεται τη σέντρα του Σκαθαρούδη και με κοντινή κεφαλιά να γράφει μέσα σε πανηγυρισμούς το τελικό 2-1!

Στις καθυστερήσεις η Τρίγλια έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Ζορμπά, το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ.

Με λάθη ήταν η διαιτησία των Αθανασίου, Τσιλίκα και Φραγκούλη.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Ταΐρης, Ζούρκος Ν. (7' λ.τ. Χατζάρας), Μπλέτσας (74' Σκαθαρούδης), Πασάς (63' Πολύζος), Κανούλας, Σιμόνι.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Βούρας, Ζώτος, Κουρέλας, Σγουρής (90' Κεχαγιάς), Μιλκούδης, Σαρβανίδης (72' Σαρβανίδης), Ευθυμιάδης (78' Μενικάλι), Έππας, Ζορμπάς, Μαντζίρης, Λεμονής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/10...

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR