ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1109 φορές

Δηλώσεις Θεοδοσιάδη - Γεωργιάδη από τη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ επί της Τρίγλιας

Οι τρεις βαθμοί που μπήκαν στο …σακούλι και η προσπάθεια των παικτών του ήταν το χαρακτηριστικό στοιχείο της ΒΕΡΟΙΑΣ στον αγώνα της με τον ΠΟ Τρίγλιας, για τον προπονητής της Σάκη Θεοδοσιάδη.

Από την άλλη, ο προπονητής της Τρίγλιας και παλαιός ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας» του βορρά Κώστας Γεωργιάδης θεώρησε τη ΒΕΡΟΙΑ ως φαβορί για την άνοδο, αλλά από την συγκεκριμένη αναμέτρηση η ομάδα του αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δύο προπονητές δήλωσαν τα εξής:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Προπονητής ΒΕΡΟΙΑΣ): Κατ΄ αρχάς εκ μέρος όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος μεταφέρω τα θερμά μας περαστικά (τραυματίστηκε στο γόνατο) στον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, ένα παιδί που έχει την δικιά του διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Ξέρουμε ότι η ομάδα του βρίσκεται κοντά του, τον στηρίζει για να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Ένα παιχνίδι δύσκολο, μετά το νικηφόρο παιχνίδι και μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και με παίκτη λιγότερο.

Η ξέραμε ότι σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, με συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις καθώς προηγηθήκαμε στο 1ο λεπτό, στην πρώτη επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και γνωρίζαμε ότι όσο θα περάσει η ώρα, ο αντίπαλος, βασικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος θα ρισκάρει περισσότερο, θα δημιουργήσει, με δυνατά σημεία την καλή κυκλοφορία και την κινητικότητα σαν ομάδα.

Δημιούργησε κάποιες καταστάσεις, αλλά θεωρώ ότι εμείς είχαμε στο 1-0 μια κλασική φάση με τον Χαντζάρα, αν η τελική του πάσα ήταν καλύτερη για τον Μπλέτσα και γινόταν το 2-0 , ίσως το παιχνίδι να ήταν διαφορετικό.

Αυτό που κρατάω εγώ είναι η αντίδραση της ομάδας όταν ισοφαριστήκαμε, έβγαλε σθένος, προσωπικότητα και κατορθώσαμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη που πιστεύω ότι τα παιδιά με την προσπάθεια που έκαναν και την κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την αξίζανε. Τρεις βαθμοί στο σακούλι μας… Από αύριο στην δουλειά μας, θα οργανωθούμε για το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι που έχουμε απέναντι στην Καβάλα.     

Να ευχηθώ στον Κώστα Γεωργιάδη και στην ομάδα καλό υπόλοιπο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας,. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλοι οι αντίπαλοι θέλουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού και απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δυναμώνουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια και φυσικά στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και εμείς ματώνουμε και πασχίζουμε για το αποτέλεσμα. Επίσης ένα άλλο στοιχείο που η ομάδα διαχειρίστηκε, ήταν οι τραυματισμοί. Πολύ γρήγορα ο Νίκος Ζούρκος χρειάστηκε να γίνει αλλαγή και πιστεύω ότι τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν στη νίκη».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είναι ευχαριστημένος από την επιθετική δημιουργία της ομάδας, ο Σάκης Θεοδοσιάδης απάντησε:

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν παίζουμε μόνοι μας και πάνω απ΄ όλα να το καταλάβει ο κόσμος. Εδώ ξεκινάει μια προσπάθεια και δεν δικαιολογία για να υπερασπίσω την ομάδα ή τους ποδοσφαιριστές μας. Η ομάδα έχει ένα συγκεκριμένο στόχο. Η ομάδα δεν παίζει μόνη της. Υπάρχουν και αντίπαλοι και καλοί μάλιστα και καλοί προπονητές. Η ομάδα προσπαθεί.

Από κει και πέρα εμείς πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα στη νίκη. Θεωρώ ότι σήμερα τα παιδιά αυτό που έπρεπε να κάνουν απέναντι σε μια καλή ομάδα, το κάνανε. Όπως το κάνανε με το Βόλο, όπως και με τον Διαγόρα. Ιδιαίτερα με τον Διαγόρα υπήρχε ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση στο αμυντικό κομμάτι και όταν είσαι πρέπει να δημιουργείς, είναι πιο δύσκολο από το να αμύνεσαι».  

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Προπονητής Τρίγλιας): «Ήταν μια δύσκολη βδομάδα για εμάς, γιατί στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής είχαμε μια πολύ άτυχη στιγμή ενός παιδιού, ο οποίος είναι για μένα από τους φυσικούς ηγέτες αυτής της ομάδας, ο Αλέξης ο Τσεμπερίδης. Έτσι το αγωνιστικό έρχεται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Μας ενδιαφέρει πάνω απ΄ όλα η υγεία των ποδοσφαιριστών. Είναι πολύ άσχημο να βιώνει μια ομάδα και ένας ποδοσφαιριστής τέτοιους τραυματισμούς. Του εύχομαι, όπως και όλο το αγωνιστικό τμήμα, να γίνει καλά και να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, γιατί είναι ένα παιδί με ήθος και το αγωνιστικό του προφίλ είναι εξαιρετικό.

Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία πέρα από την ιστορία της, είναι και ένα από τα φαβορί του τίτλου. Μια ομάδα που είμαστε γνώριμοι και από την περσινή χρονιά και από το φιλικό του καλοκαιριού.  Υπήρχε και ένα ενδιαφέρον και στο τακτικό κομμάτι, το πώς μια ομάδα που γνωρίζει τα τακτικά στοιχεία, να εξουδετερώσει την άλλη.

Όταν δέχεσαι ένα γκολ στο πρώτο λεπτό του αγώνα, χρειάζεται χρόνο και ιδιαίτερα εκτός έδρας, για να μπορέσεις να ξαναβρείς την συγκέντρωσή σου και να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του δύσκολου αγώνα. Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν φτάσαμε στα δικά μας τα στάνταρ. Θεωρώ πως χωρίς η ΒΕΡΟΙΑ να γίνεται πάρα πολύ απειλητικοί, δεν ήμασταν η ομάδα αυτή που θέλουμε να είναι κυρίαρχη, που όπως ήμασταν στα τρία προηγούμενα παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ένα δεύτερο ημίχρονο το οποίο αλλάζει κατά πολύ. Θεωρώ ότι υπάρχει μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι να πετύχουμε την ισοφάριση, είχαμε πολλές προϋποθέσεις και φάσεις απέναντι σε μια συμπαγή ομάδα, όπως είναι η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, που ξέρει να αμύνεται πάρα πολύ καλά.

Σταματήσαμε την οποιαδήποτε υποψία για κόντρα επίθεση που ήταν κλειδί, με τη ΒΕΡΟΙΑ να πλαγιοκοπεί και να φέρνει την μπάλα στην περιοχή, από την οποία πληγωθήκαμε στο δεύτερο γκολ και ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δεν παίχθηκε πολύ ποδόσφαιρο, ήταν αργό με την ανοχή του διαιτητή. Ωστόσο είχαμε μια τεράστια ευκαιρία στο τέλος να ισοφαρίσουμε στο πλασέ του Ζορμπά.

Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές και την τεράστια προσπάθεια που έκαναν. Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν η καλύτερη εμφάνιση. Όμως δεν μου αρέσει να τελειώνει ένα παιχνίδι και δεν παίρνουμε τίποτα εκτός έδρας. Να ακούς συγχαρητήρια για την ομάδα και να παίρνει βαθμούς. Όχι μόνο τα συγχαρητήρια… Να διορθώσουμε λάθη και λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να είναι σημαντικές για να αποκτήσουμε βαθμούς.

Γνωρίζεται τους δεσμούς και τα συναισθήματά μου για τη ΒΕΡΟΙΑ. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και συγχαρητήρια την φιλοξενία. Να ευχηθώ να πετύχει τον στόχο της. Ως μια μικρή παρένθεση θέλω να πω πως σήμερα έχουμε τρεις επαγγελματικές κατηγορίες και ουσιαστικά να λειτουργούν οι δύο. Έχουμε πετάξει την πιο πάνω κατηγορία και δεν γίνεται καμιά αναφορά. Έχει πεθάνει αυτήν την στιγμή με ομάδες που έχουν χρεωθεί και με ποδοσφαιριστές που αυτήν την στιγμή είναι αδρανείς, με προπονητές που δεν ξέρουν πως θα προπονήσουν τους παίκτες. Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να μην αγγίζει αυτήν την στιγμή εμάς, αλλά να αγγίζει κάποιους από εμάς στο μέλλον».