ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1073 φορές

Πεταυράκης: "Ο πρωταθλητισμός έχει άγχος" - Βασιλείου: "Άδικο το αποτέλεσμα"

Στο άγχος των τελευταίων αποτελεσμάτων στάθηκε στις δηλώσεις του ο αριστερός μπακ της Βέροιας Σταύρος Πεταυράκης, ενώ ο αρχηγός και σκόρερ του Ασπρόπυργου Θωμάς Βασιλείου επισήμανε πως η Βέροια από την αρχή είναι το φαβορί.

Αναλυτικά οι δύο παίκτες δήλωσαν τα εξής:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ (Ποδοσφαιριστής Βέροιας): Προφανώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ερχόμαστε και από άλλο ένα ατυχές αποτέλεσμα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Πρέπει να αντιστρέψουμε αυτό το κλίμα μέσα από την δουλειά της προπόνησης και να δίνουμε το 100%, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί και να είμαστε καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο.

Σήμερα στο παιχνίδι είχαμε έναν ανούσιο έλεγχο και ο αντίπαλος μας προβλημάτισε με τις αντεπιθέσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάποιες καλύτερες τελικές ενέργειες. Ότι δημιούργησε ο αντίπαλος, τα δημιούργησε από δικά μας λάθη, όπως στο γκολ που δεχθήκαμε, γιατί έπρεπε να σταματήσει η φάση από το κόρνερ το οποίο είχαμε.

Δουλεία τίποτα άλλο. Έχουμε μια δύσκολη βδομάδα και πιστεύω ότι όλα θα έρθουν με δουλειά, θέληση και πίστη. Είναι βέβαιο ότι ο πρωταθλητισμός έχει άγχος. Πρέπει να το διαχειριστούμε εμείς οι παίκτες. Ακόμα και οι μεγάλοι παίκτες όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο, έχουν άγχος. Απλά αυτό το άγχος να είναι δημιουργικό. Πρέπει λιγάκι να ηρεμήσουμε, να κάνουμε ο καθένας την αυτοκριτική του και να γίνουμε λίγο πιο ομάδα.     

ΘΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Ποδοσφαιριστής Ασπρόπυργου): Παίξαμε με μια ομάδα φαβορί από την αρχή του πρωταθλήματος, μια ομάδα με καλούς παίκτες, με πλάνο και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε.

Πιέσαμε ψηλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μας βγήκε όπως θα θέλαμε. Είχε την κατοχή και τον έλεγχο η Βέροια, ωστόσο δεν είχε και την κλασική ευκαιρία, τη οποία είχαμε εμείς.

Στα αποδυτήρια είπαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να είμαστε πιο πιεστικοί, να μην δώσουμε τόσο χώρο. Όμως στα πρώτα λεπτά από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Στην συνέχεια αντιδράσαμε πάρα πολύ σωστά., όπως κάναμε και σε άλλο παιχνίδι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ήμασταν πιο επικίνδυνοι στις κόντρες, πιο πιεστικοί, σε μια φάση πάλι από στημένο της Βέροιας. Μετά το παιχνίδι ήταν πάνω, κάτω. Θα μπορούσε και η Βέροια με πάρα πολλές πλαγιοκοπήσεις και κατοχή της μπάλας να έχει πετύχει το γκολ, αλλά και εμείς που στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Ο διαιτητής ήταν δίπλα.

Παίζοντας με μια τόσο καλή ομάδα, και σαν όνομα και σαν ποιότητα, θεωρούμε ότι σήμερα αδικούμαστε από το αποτέλεσμα.