ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1114 φορές

Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή για τη ΒΕΡΟΙΑ!

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η "Βασίλισσα του βορρά", επικρατώντας δύσκολα εντός έδρας με 3-1 του δυνατού Αιγάλεω.

Μετά τη νίκη της αυτή και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής, οι Βεροιώτες έπιασαν ξανά την κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας συγκάτοικους την Καβάλα και την Ιεράπετρα.

Αγωνιστικά, το ματς ήταν μοιρασμένο στο μεγαλύτερο μέρος του. Η ΒΕΡΟΙΑ ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, στο 7ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μουρατίδη, έπειτα από κόρνερ του Πέντα και γύρισμα του Κανούλα.

Μετά το τέταρτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και είχαν 1-2 καλές ευκαιρίες, ενώ στο 29' έφτασαν στην ισοφάριση μετά από όμορφη επιθετική προσπάθεια. Ο Ντιάτα έβγαλε αριστερά στον Ψάνη, αυτός έκανε την επικίνδυνη σέντρα και ο Αλ. Ζούρκος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε με προβολή στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1!

Με την συμπλήρωση 45 λεπτών στο ματς η "Βασίλισσα" έφτασε πολύ κοντά στο 2-1, όμως η κεφαλιά του Κανούλα έπειτα από κόρνερ του Πέντα, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας!

Λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης ο Σάκης Θεοδοσιάδης έριξε στο ματς τους Σκαθαρούδη και Χατζάρα, θέλοντας να τονώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Στο 58' οι Βεροιώτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπλέτσα από τον Τσιλιγκίρη (διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι), με τον Κανούλα να το εκτελεί εύστοχα δύο φορές (δόθηκε επανάληψη) και να βάζει ξανά σε θέση οδηγού την ομάδα του!

Οι φιλοξενούμενοι από εκεί και πέρα βγήκαν στην επίθεση για την ισοφάριση, έχοντας δύο καλές φάσεις στα τελευταία λεπτά με τους Τσιλιγκίρη (85') και Σπυρόπουλο (87') να μη μπορούν να βρουν στόχο.

Η νίκη της "Βασίλισσας" κλείδωσε στο 89', όταν ο Βεργώνης βρήκε ωραία στον κενό χώρο τον Χαντζάρα, αυτός προχώρησε και με πλασέ λίγο μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σικαλιά για το τελικό 3-1!

Με αρκετά λάθη ήταν η διαιτησία του Τρικαλινού Γατσάνη και των βοηθών του Μανασή (Τρικάλων) και Φράγιου (Μακεδονίας).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Ζούρκος Αλ., Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Πολύζος, Πέντα (56’ Σκαθαρούδης), Ζούρκος Ν., Μεληκιώτης (56’ Χατζάρας), Σιμόνι, Κανούλας (69’ Βεργώνης).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψανής, Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάμπρου, Τσιλιγκίρης, Μπαξεβάνος (74’ Τσαφταρίδης), Ντιάτα (66’ Πετρόπουλος), Κατσικογιάννης, Τσιτσάρης (67’ Μάρτινς).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 4/11...