ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 834 φορές

Με Πασά και Πεταυράκη η "Βασίλισσα" στο ντέρμπι των Τρικάλων

Δύσκολη αποστολή έχει το Σάββατο (9/11) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία ταξιδεύει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας για να αντιμετωπίσει στις 3μμ τον τοπικό ΑΟΤ, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Football League.

Η "Βασίλισσα του βορρά" σε αυτό το παιχνίδι και απέναντι σε έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές της για την άνοδο, καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να μονιμοποιηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί αυτή τη στιγμή με την Καβάλα και την Ιεράπετρα.
Αγωνιστικά, ο Σάκης Θεοδοσιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών που δεν αγωνίστηκαν στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με το Αιγάλεω.

Ο λόγος για τον επιθετικό Γιάννη Πασά, ο οποίος εξέτισε την ποινή του από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα κυπέλλου στα Γιάννινα και τον αριστερό οπισθοφύλακα Σταύρο Πεταυράκη που αποθεραπεύτηκε, με τους δύο έμπειρους παίκτες να διεκδικούν ξανά θέση στην αρχική ενδεκάδα.
Αντίθετα, ο 44χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Στάμου που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, στον Λεφίδη που υπεβλήθη σε εγχείρηση κοιλιακών, όπως και στο νεαρό Ιωάννου που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Η Βεροιώτικη αποστολή, που αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής για την πόλη των Τρικάλων, αποτελείται από τους εξής: Βοσνιάδης, Τσιμόπουλος, Μαραγκός, Μανιώτης, Πεταυράκης, Μουρατίδης, Ζούρκος Α., Μπλέτσας, Ταΐρης, Πολύζος, Πέντα, Βεργώνης, Ζούρκος Ν., Πασάς, Χατζάρας, Σιμόνι, Κανούλας, Σκαθαρούδης, Μεληκιώτης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσακαλίδης από τον σύνδεσμο της Χαλκιδικής, με βοηθούς τους Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Τυριακίδη (Μακεδονίας).

* Την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.