ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1766 φορές

Δεν νίκησε ούτε τον Θεσπρωτό η ΒΕΡΟΙΑ (1-1)

Νέα γκέλα για τη «Βασίλισσα του βορρά», η οποία δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον αδύναμο Θεσπρωτό, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Οι Βεροιώτες σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο όπου ήταν πολύ μέτριοι, ενώ στην επανάληψη βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγάνε το σκορ, με τον Κολλά να γράφει το 0-1 στο 50' με όμορφο πλασέ.

Από εκεί και πέρα πίεσαν την αντίπαλη εστία και ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Ντάλα στο 66’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έφτασαν στην ισοφάριση στο 68’ με τον Σιμόνι, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Χαντζάρα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στο πρώτο ημίχρονο οι Βεροιώτες είχαν μια άκαρπη υπεροχή, χωρίς να καταφέρουν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις για την αντίπαλη εστία, με εξαίρεση το φαλτσαριστό σουτ του Χαντζάρα στο 12' που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κωνσταντάκου.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους φύλαξαν περισσότερο τα νώτα τους και όποτε τους δινόταν η ευκαιρία προσπαθούσαν να βγουν απειλητικά στην αντεπίθεση. Στο 8' ο Γώγος με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, εκμεταλλευόμενος την λάθος συνεννόηση Βοσνιάδη - Μαραγκού, ενώ στο 35' ο Θεσπρωτός απάντησε στα δοκάρια με το σουτ του Ευθυμίου να κοντράρει σε πόδι αμυντικού, να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας και να καταλήγει κόρνερ!

Στις αρχές της επανάληψης οι γηπεδούχοι δέχθηκαν την ψυχρολουσία. Ήταν το 50ό λεπτό όταν σε μια αντεπίθεση του Θεσπρωτού, ο Ευθυμίου βρήκε με ωραία βαθιά μπαλιά τον Κολλά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Βοσνιάδη γράφοντας το 0-1!

Από εκεί και πέρα η "Βασίλισσα" ανέλαβε την πλήρη πρωτοβουλία, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν αρκετές καθυστερήσεις για να ρίξουν τον ρυθμό, άλλοτε δικαιολογημένες και άλλοτε σκόπιμες! Στο 58' η κεφαλιά του Σιμόνι από κοντά έφυγε άουτ, ενώ στο 64' την ίδια τύχη είχε το σουτ του Σκαθαρούδη μέσα από την περιοχή.

Στο 66' οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, με τον Θεσπρωτό να μένει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντάλα με δεύτερη κίτρινη για θέατρο και καθυστέρηση. Οι Βεροιώτες το εκμεταλλεύτηκαν άμεσα και στο 66' έφεραν το ματς στα ίσια με κοντινό πλασέ του Σιμόνι, έπειτα από σέντρα του κορυφαίου του αγώνα, Γιώργου Μπλέτσα.

Στον υπολειπόμενο χρόνο, η "Βασίλισσα" έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι τους φιλοξενούμενους, κλείνοντάς τους στο μισό γήπεδο και "σφυροκοπώντας" συνεχώς την εστία τους, τις περισσότερες φορές όμως με ανορθόδοξο τρόπο. Στο 81' ο Σιμόνι με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 84' η κεφαλιά του Μελικιώτη από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 90' νέα κεφαλιά του ίδιου παίκτη είχε την ίδια κατάληξη.

Στις καθυστερήσεις οι Βεροιώτες άγγιξαν τη νίκη, όταν το σουτ του Χατζάρα μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του Μεληκιώτη πέρασε πάνω από τα δοκάρια, με το 1-1 να μένει έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Θεοδωρόπουλου (Φλώρινας), ο οποίος είχε βοηθούς τους Τοροσιάδη (Μακεδονίας) και Κορωνά (Πειραιά).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Ζούρκος Αλ., Μουρατίδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Βεργώνης, Ζούρκος Ν. (59' Σκαθαρούδης), Πέντα, Χαντζάρας, Πασάς (65' Μελικιώτης), Σιμόνι.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Δημητρούλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Καρβούνης, Βιγιαφάνιε, Κολτσίδας, Γώγος (79' Κωνσταντίνου), Κολλάς (90' Μπίκας), Ντάλα, Ευθυμίου (86' Σταυρίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 18/11...