ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2035 φορές

Με Ανθυμιάδη στην Ιεράπετρα η «Βασίλισσα»

Με τον αρχιπροπονητή των τμημάτων υποδομής Τάσο Ανθυμιάδη στον πάγκο της, θα αγωνιστεί η ΒΕΡΟΙΑ την Κυριακή στο δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Παρότι τα προηγούμενα 24ωρα η «Βασίλισσα» έφτασε μια ανάσα από τη συμφωνία με το νέο προπονητή, υπήρξε τελικά εμπλοκή και το θέμα έμεινε στάσιμο.

Ο λόγος ήταν η αδυναμία που δήλωσε ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Σάκη Θεοδοσιάδη, να ξεκινήσει άμεσα την συνεργασία του με τους Βεροιώτες, μιας και δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμη πλήρως από την πρώην ομάδα του. Έτσι οι άνθρωποι της ΒΕΡΟΙΑΣ στρέφονται και σε άλλες λύσεις, ώστε από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ανακοινώσουν το νέο τεχνικό ηγέτη της ομάδας.

Πάντως στο καυτό αυτό θέμα του προπονητή, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» έδειξαν να αιφνιδιάζονται από την παραίτηση του Σάκη Θεοδοσιάδη, γι’ αυτό και δεν ήταν προετοιμασμένοι για την εξεύρεση του νέου τεχνικού.

Επίσης, χάθηκε χρόνος στην προσπάθεια προσέγγισης κάποιων έμπειρων προπονητών (Πετράκης, Παράσχος, Δέλλας), καθώς οι Βεροιώτες δεν περίμεναν ότι θα απαντήσουν όλοι τους αρνητικά, εξαιτίας της χαμηλής κατηγορίας που αγωνίζεται η "Βασίλισσα".