Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με τον κόσμο στο πλευρό της η "Βασίλισσα" για ένα νέο ξεκίνημα
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1167 φορές

Με τον κόσμο στο πλευρό της η "Βασίλισσα" για ένα νέο ξεκίνημα

Μία καινούργια αρχή θέλει να κάνει η ΒΕΡΟΙΑ, με το νέο της προπονητή Κώστα Γεωργιάδη, στο αυριανό παρθενικό παιχνίδι του νεαρού τεχνικού στον πάγκο της.

Η μοίρα το έφερε, αυτό το νέο ξεκίνημα να γίνει με αντίπαλο μία ιστορική ομάδα, την Καλαμάτα, η οποία μάλιστα θα έχει στον πάγκο της έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά την "Βασίλισσα". Ο λόγος για τον Σάκη Θεοδοσιάδη, που καθόταν στον Βεροιώτικο πάγκο για διάστημα ενός έτους και αποχώρησε μόλις πριν από δέκα μέρες από αυτόν, και ο οποίος έκανε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας με τους συνεργάτες του το περασμένο καλοκαίρι.

Παρά την περσινή επιτυχία και την άνοδο στην FootballLeague, το φετινό ξεκίνημα για το 44χρονο τεχνικό δεν ήταν το αναμενόμενο, αφού στις πρώτες 8 αγωνιστικές η ΒΕΡΟΙΑ μέτρησε μόλις τρεις νίκες (2 εντός - 1 εκτός), τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες και δύο ήττες μακριά από το γήπεδό της, ενώ πέτυχε μόνο μία φορά σερί δύο νικών και συγκεκριμένα την 2η και 3η αγωνιστική, επί Ολυμπιακού Βόλου (εκτός) και Τρίγλιας (εντός).

Η "Βασίλισσα" της μετά Θεοδοσιάδη εποχής, μπορεί να σέβεται τον πρώην τεχνικό της, όπως και όλους όσους πέρασαν από τον πάγκο της στην πολύχρονη ιστορία της, αλλά είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει μπροστά και με το νέο τεχνικό της Κώστα Γεωργιάδη, να κάνει το Σάββατο (30/11, 15:00) ένα νικηφόρο ξεκίνημα, στην προσπάθειά της να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες προνομιούχες θέσεις.

Όλοι γνωρίζουν ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, γι' αυτό και διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, θέλουν την συμπαράσταση των πολυπληθών φιλάθλων τους, στην αφετηρία αυτής της νέας προσπάθειας που θα κάνουν απέναντι στη "Μαύρη Θύελλα".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS