• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 912 φορές

Ένας διαφορετικός… Θεοδοσιάδης!

Μπορεί ο πρώην τεχνικός της «Βασίλισσας» και νυν της Καλαμάτας, Σάκης Θεοδοσιάδης να ήταν στενοχωρημένος, μετά την κακή απόδοση και ήττα της ομάδας του, στο Σαββατιάτικο ματς κόντρα στη ΒΕΡΟΙΑ και αν δεν τον γνωρίζαμε, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν μία φυσιολογική συμπεριφορά ενός προπονητή.

Όμως, επειδή στον ένα χρόνο παρουσίας του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, τον έχουμε δει πώς αντιδρούσε μετά από ένα παιχνίδι, έστω και με αρνητικό αποτέλεσμα για αυτόν και την ομάδα του, δηλαδή πάντα με μια καλή κουβέντα για τον αντίπαλο προπονητή και την ομάδα που αντιμετώπιζε, μας παραξένεψε η όλη συμπεριφορά και παρουσία του, από την ώρα της άφιξής του στην αίθουσα τύπου στο τέλος του παιχνιδιού του περασμένου Σαββάτου, μέχρι την αποχώρηση του από αυτήν.

Σε ένα περιβάλλον που ήταν γι’ αυτόν φιλικό και οικείο, όλοι περίμεναν πως θα εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στην πρώην ομάδα του, την διοίκησή της, αλλά και θα πει κάποια καλά λόγια για τους πρώην παίκτες του, ή έστω απλά ότι δίκαια κέρδισε η ΒΕΡΟΙΑ. Τελικά όμως δεν ακούστηκε το παραμικρό από το στόμα του 44χρονου τεχνικού, πέρα από τα «ξερά» συγχαρητήρια στον συνάδελφό του Κώστα Γεωργιάδη, που καθόταν για πρώτη φορά στον πάγκο της «Βασίλισσας».

Πιστεύουμε ότι θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, ως φιλοξενούμενος λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τη ΒΕΡΟΙΑ, να πει δημόσια ένα ευχαριστώ σε αυτούς που του έδωσαν την ευκαιρία να εργαστεί σε μία ιστορική ομάδα, όπως είναι η «Βασίλισσα του βορρά».

Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν είχε κάποιο πρόβλημα με τους Βεροιώτες δημοσιογράφους, οι οποίοι παρεμπιπτόντως τον στήριξαν όσο γινόταν μέχρι την τελευταία στιγμή, για να έχει αυτή την «κρύα» συμπεριφορά προς αυτούς.

Δυστυχώς ο Σάκης Θεοδοσιάδης έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας είχε συνηθίσει για όσο διάστημα βρισκόταν στο τιμόνι της «Βασίλισσας», έβγαλε ίσως κάποια κακία για το γεγονός ότι έφυγε από αυτήν, κάτι που φάνηκε από το "βλοσυρό" βλέμμα του σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.