Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δύο νίκες και μία ήττα για τα τμήματα υποδομής της «Βασίλισσας»
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 875 φορές

Δύο νίκες και μία ήττα για τα τμήματα υποδομής της «Βασίλισσας»

Δύο νίκες και μία ήττα, ήταν ο απολογισμός αυτής της αγωνιστικής για τα τμήματα υποδομής της «Βασίλισσας».

Κ16 ΒΕΡΟΙΑ – ΚΟΠΑΝΟΣ 2-0

Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, διεξήχθη ο αγώνας της ΒΕΡΟΙΑΣ στην κατηγορία Κ16 των τμημάτων υποδομών,  με την αντίστοιχη ομάδα του Κοπανού, στο γήπεδο της Κουλούρας.

Ο αγώνας έληξε με νικήτρια την ομάδα της Βέροιας με σκόρ 2-0, με γκολ που  σημείωσαν οι  Καραγιάννης και Τσιγγενόπουλος .

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κιρμανίδης Σωτήριος

ΒΕΡΟΙΑ: Λίβας , Πέτκος, Καραγιάννης, Κυριακίδης, Τσουλσίδης, Γαλόπουλος, Τσιγγενόπουλος, Ματσουράνης ,  Παναγιωτίδης, Ματσουράνης.

ΚΟΠΑΝΟΣ: Ορμανίδης, Βάντσης, Κοσμίδης , Μίχος , Παπαντωνίου, Κοτσάλης, Μανωλάς, Κελέσμιτος, Κουτσουλιάς, Χατσιπαυλίδης, Αμανατίδης.

Κ14 ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ – ΒΕΡΟΙΑ 0-5

Χωρίς να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ (1) νίκησε 0-5 εκτός έδρας και τον ΑΤΛΑ Ζερβοχωρίου, που καταβάλει μια άξιας προσοχής από όλους τους εμπλεκόμενους εκεί τοπικούς φορείς, φιλότιμη προσπάθεια για την ενδυνάμωση του αθλητισμού στα παιδιά της περιοχής, στα πλαίσια της 6ης   αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Τα γκόλ σημείωσαν στο 11΄ ο Βασιλακάκης, στο 26΄ ο Στίμος, στο 47΄και 61΄ο Λαφάρας και στο  65΄ ο Βήτος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χριστοδούλου Κ. 

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: Πρίτσκος, Δερματόπουλος, Τηλκερίδης, Παντζαρτζίδης, Γαιτανίδης, Μήτρου Γ.. Μήτρου Σ, Παραστατίδης, Φωτιάδης, Καμτσόπουλος (Μήτρου Ν), Μήτρου Δ.  

ΒΕΡΟΙΑ (1): Μπόσινας (Διαμαντόπουλος ), Αδαμόπουλος, Δούκας (Αδαμίδης), Αναστασόπουλος ,  Στίμος (Κετόγλου), Νικόπουλος , Καρύδας,  Σιγγούνας , Λαφάρας, Βήτος, Βασιλακάκης

Κ14 ΒΕΡΟΙΑ (2) – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-2

Δεν τα κατάφερε να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και να  συνεχίσει  τις νίκες της η 2η ομάδα στην κατηγορία  Κ14 των τμημάτων  υποδομών της ΒΕΡΟΙΑΣ, αφού ηττήθηκε στην έδρα της από την αντίστοιχη ομάδα του Μακροχωρίου,  στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο στο Ταγαροχώρι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος  με σκορ 0-2.

Τα γκόλ του Μακροχωρίου σημείωσαν οι Γιάννινας και Καραβασόπουλος

 Διαιτητής:  Πιπερίδης Σ. Παν.

ΒΕΡΟΙΑ (2): Δημητρίου , Πατάκης , Μπρανιώτης ,  Βράνας , Τσιούγγαρης,  Συμπεθέρης, Γιαγτζίδης, Παπαδόπουλος, Τσουλτσίδης (Κόρο), Μελιόπουλος,, Καρασαρίδης.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Αργυρόπουλος Αντ, Αργυρόπουλος Κων, Παπαδόπουλος, Καραδήσογλου,  Γιαννινας , Σαχπατζίδης, Αντωνιάδης, Κατσαμπέρης, Μουρατίδης, Γιαννόπουλος  (Ζιώγας), Καραβασόπουλος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS