Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με αλλαγές για την πρόκριση η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1419 φορές

Με αλλαγές για την πρόκριση η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τον δυνατό ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται η ΒΕΡΟΙΑ την Τετάρτη (4/12, 19:30), στον επαναληπτικό αγώνα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η "Βασίλισσα του βορρά" θα διεκδικήσει τις αρκετές πιθανότητες πρόκρισης που της αναλογούν, καθώς στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στις 29 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα, ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Ο προπονητής της Βεροιώτικης ομάδας Κώστας Γεωργιάδης, θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να προφυλάξει κάποιους παίκτες για τον κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Ιαλυσό στην Ρόδο.

Ο νεαρός τεχνικός, έχει εμπιστοσύνη σε όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και θέλει να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν μέχρι στιγμής πολλές συμμετοχές, να δείξουν και στον ίδιο τί μπορούν να προσφέρουν σε ένα επίσημο παιχνίδι, πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις.

Σίγουρος απών από το ματς Κυπέλλου θα είναι ο Σάκης Κανούλας, ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και θα προσπαθήσει σαν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από την Παρασκευή.

Επίσης, στα πλάνα του Γεωργιάδη δεν βρίσκεται ο Δούκας Λεφίδης που μπορεί να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά είναι πίσω σε φυσική κατάσταση μετά την μεγάλη διάρκεια απουσίας του, όπως και ο νεαρός Γιάννης Ιωάννου.

Η 18μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής:

Μπλατσιώτης, Τσιμόπουλος, Μουρατίδης, Ζούρκος Αλ., Μανιώτης, Στάμου, Μουχάλης, Μπλέτσας, Πολύζος, Ταϊρης, Βεργώνης, Ζούρκος Ν., Πέντα, Σκαθαρούδης, Μεληκιώτης, Χαντζάρας, Σιμόνι, Πασάς.

* Την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 5ης φάσης του Κυπέλλου και οι διαιτητές που θα τα διευθύνουν:

Τρίτη 3/12

(13:45) Παναιτωλικός - Ιαλυσός: 5-1

(17:15) Εργοτέλης - Τρίκαλα: Βλάχος (Πριονάς, Νικολάου)

Τετάρτη 4/12

(19:30) ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ Γιάννινα: Βουρνέλης (Τοροσιάδης, Φράγιος)

(15:00) Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς: Καραντώνης (Κόλλιας, Μωυσιάδης)

(15:00) Ο.Φ.Η. - Καβάλα: Κουμπαράκης (Καρσιώτης, Κωνσταντόπουλος)

(17:15) Πανιώνιος - Ολυμπιακός Βόλου: Κατσικογιάννης (Πάγκαλος, Κωνστάντιος)

(17:15) Ξάνθη - Απόλλων Λάρισας: Παπαδόπουλος (Πάτρας, Νατσιόπουλος)

 (19:30) Λάρισα - Καλαμάτα: Γκορτσίλας (Κούλα Χασάν, Νικολαΐδης)

Πέμπτη 5/12

(15:00) Λαμία - Αιολικός: Φωτιά (Αλεξέας, Μπούξμπαουμ)

(17:15) Βόλος - Πανσερραϊκός: Μαλούτας (Ι.Δημητριάδης, Καλύβας)

(19:30) Παναθηναϊκός - Παναχαϊκή: Τσαγκαράκης (Κουρομπύλια, Σινιοράκης)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS