ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1017 φορές

Με απουσίες η "Βασίλισσα" δοκιμάζεται στον Ιαλυσό της Ρόδου

Η 11η αγωνιστική διεξάγεται την Κυριακή (8/12) στο πρωτάθλημα της Football League, η οποία βρίσκει την "Βασίλισσα" να αγωνίζεται στην Ρόδο με αντίπαλο τον τοπικό Ιαλυσό.

Ο αγώνας είναι σημαντικός για τους Βεροιώτες, αφού με μία πιθανή νίκη τους και συγχρόνως "στραβοπάτημα" των Τρικάλων και του Ιωνικού που δίνουν δύσκολα εκτός έδρας ματς σε Καλαμάτα και Καβάλα αντίστοιχα, θα μειώσουν την διαφορά που τους χωρίζει απο αυτές, ενώ ίσως και να "καβαλήσουν" τον δεύτερο.

Την Παρασκευή (6/12), τελευταία μέρα προετοιμασίας της ΒΕΡΟΙΑΣ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα, παρουσιάστηκαν δύο προβλήματα, που ακούν στα ονόματα των Μουρατίδη και Σκαθαρούδη, οι οποίοι αρρώστησαν και έτσι αποκλείστηκαν απο την αποστολή, όπως και ο τραυματίας Κανούλας, οι ανέτοιμοι Λεφίδης, Ιωάννου και ο νεαρός Βασίλτσης.

Η αποστολή θα πετάξει το Σάββατο το πρωί στις 11:30 για την Αθήνα και από εκεί το μεσημέρι για τη Ρόδο, κάτι που σημαίνει ότι θα υποστεί μία σχετική ταλαιπωρία, ενώ θα προπονηθεί στο σμαραγδένιο νησί το απόγευμα της ίδιας μέρας. Το ίδιο δρομολόγιο θα ακολουθήσει η Βεροιώτικη αποστολή στην Δευτεριάτικη επιστροφή της και θα φθάσει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τις απογευματινές ώρες.

Ο Κώστας Γεωργιάδης πήρε στην αποστολή 18 παίκτες, που είναι οι: Βοσνιάδης, Μπλατσιώτης, Μαραγκός, Πεταυράκης, Πέντα, Ζούρκος Ν., Μεληκιώτης, Ταϊρης, Χαντζάρας, Μανιώτης, Ζούρκος Αλ., Σιμόνι, Πασάς, Βεργώνης, Μουχάλης, Στάμου, Πολύζος, Μπλέτσας.

* Την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.