ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1903 φορές

Άσχημες συμπεριφορές προς την ΒΕΡΟΙΑ από τον Ιάλυσο στην Ρόδο

Πολλά χρόνια πίσω, γύρισε το ποδόσφαιρο, η συμπεριφορά του Ιάλυσου κατά την διάρκεια του αγώνα του με την ΒΕΡΟΙΑ, οι άνθρωποι της οποίας έχουν φρικτά παράπονα από την "φιλοξενία", τόσο από την επίσημη ομάδα της Ρόδου, όσο και από τους μεμονωμένους φιλάθλους των γηπεδούχων, οι οποίοι ξέφυγαν από τα επιτρεπτά όρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μας κατήγγειλαν οι άνθρωποι που συνόδευαν την ομάδα στο σμαραγδένιο νησί, έβριζαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα τους παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, τους διαιτητές, καθώς και τους συνοδούς της Βεροιώτικης ομάδας.

Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκαν τους λιγοστούς φιλάθλους της «Βασίλισσας», όταν αυτοί συγεντρώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα για μία αναμνηστική φωτογραφία, άρχισαν να τους πετούν μπουκάλια και να τους βρίζουν, κάτι που συνεχίστηκε και μετά την έναρξη, αναγκάζοντας τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Στέφανο Αποστολίδη που καθόταν μαζί τους, να ζητήσει την προστασία της Αστυνομικής δύναμης που ήταν στο γήπεδο και η οποία μέχρι εκείνη την στιγμή «σφύριζε αδιάφορα».

Ακόμη, από την πλευρά των οπαδών της γηπεδούχου ακούστηκαν και αντεθνικά συνθήματα, αποκαλώντας τους φίλους της ΒΕΡΟΙΑΣ Βούλγαρους και Τούρκους!

Όσον αφορά τον επίσημο Ιάλυσο, τα παράπονα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι άφησε έρμαιο των φιλάθλων αυτών τους Βεροιώτες, χωρίς να τους κάνει την παραμικρή σύσταση για να ηρεμήσουν ή να σπεύσουν να προστατεύσουν τους συναδέλφους τους, παράγοντες της «Βασίλισσας».

Επίσης κακή εντύπωση έκανε ο πάγκος του Ιάλυσου, από τον οποίο στις καθυστερήσεις πετούσαν συνέχεια μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να κερδηθεί χρόνος, ενώ σε μία περίπτωση πετάχτηκαν όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερεις μπάλες!!

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε να βάλει στο τέλος του αγώνα το γεγονός, ότι στα αποδυτήρια δεν υπήρχε ζεστό νερό, προκειμένου να κάνουν μπάνιο οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Και θα το τονίσουμε και πάλι, κλείνοντας εδώ το σημείωμά μας, ότι όλα τα παραπάνω, όπως και άλλα που γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, για την κακή Αθηναϊκή διαιτησία, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν άλλοθι για την ταπεινωτική ήττα και την κακή εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, που παρόλα αυτά, θα μπορούσαν να γυρίσουν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με τον βαθμό της ισοπαλίας.