ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 911 φορές

Επιστροφές στη "Βασίλισσα" ενόψει Νίκης Βόλου - Δηλώσεις Γ. Μπλέτσα

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (12/12) στη "Βασίλισσα του βορρά", η οποία προετοιμάζεται για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (15/12, 15:00) με τη Νίκη Βόλου.

Το τεχνικό επιτελείο, μετά από αρκετό διάστημα θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Σάκη Κανούλα, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όπως και τους Δούκα Λεφίδη και Γιάννη Ιωάννου.

Όσο αναφορά τον Μαρτσελο Πέντα, μετά το κάταγμα που υπέστη στον παράμεσο δάκτυλο του αριστερού χεριού στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, ακολουθεί ατομική προπόνηση και θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής.

Δηλώσεις τόσο για την αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη Βόλου, όσο και για το άτυχο ματς με τον Ιάλυσο, έκανε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργος Μπλέτσας.

Αναλυτικά τα όσα ειπε:

«Διαχειριστήκαμε την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, παρ’ όλο που δεν ήρθε σε καλό χρονικό σημείο, όπως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους αποτελέσματα. Δε σκύβουμε το κεφάλι. Το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και το προπονητικό επιτελείο δε χαλάει από κάτι τέτοιο.

Υπάρχει ανυπομονησία για το παιχνίδι που έρχεται. Θέλουμε όλοι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να αποδείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Για μας είναι ακόμα ένας τελικός και κατά συνέπεια το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι η νίκη, για αυτό και θα το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που χρειάζεται».