ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1536 φορές

Εύκολα η ΒΕΡΟΙΑ 3-0 τη Νίκη Βόλου

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Βεροιώτες χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους, είχαν την πρωτοβουλία σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν ουσιαστικοί και έφτασαν απόλυτα δίκαια στην τελική επικράτηση, έπειτα από ένα μέτριο και δυνατό παιχνίδι που έγινε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη άνοιξε το σκορ στο 27’ με τον Σιμόνι, ενώ στα τελευταία λεπτά του αγώνα πέτυχε και δύο ακόμη τέρματα με τους Μπλέτσα (86’) και Ταϊρη (90’+).

Στο πρώτο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Είχε δύο επικίνδυνες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ, στο 20' με τον Πασά να πιάνει αδύναμο ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από άστοχη έξοδο του αντιπάλου τερματοφύλακα, αλλά να διώχνουν οι αμυντικοί της Νίκης και στο 27' με τον Σιμόνι να στέλνει τη μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα, έπειτα από κόρνερ του Ζούρκου και πρώτη κεφαλιά του Μαραγκού.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μεσοεπιθετικά και αρκέστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Στην επανάληψη το ματς απέκτησε ελαφρώς καλύτερο ρυθμό, με τη ΒΕΡΟΙΑ να διατηρεί την κατοχή και τη Νίκη Βόλου να προσπαθεί για κάτι καλύτερο επιθετικά.

Οι φάσεις και πάλι δεν ήταν πολλές μπροστά στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 62' όταν ο Καπό γλίστρησε, ενώ ήταν σε επικίνδυνη θέση και έχασε την ευκαιρία να γίνει απειλητικός. Από την πλευρά τους οι Βεροιώτες είχαν ένα καλό σουτ του Πασά στο 61' που έφυγε λίγο άουτ και ένα του Ζούρκου στο 64' που μπλοκαρίστηκε από τον Αποστολίδη.

Στα τελευταία λεπτά οι Βολιώτες προσπάθησαν να βγουν μπροστά για την ισοφάριση, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν ανοιχτούς χώρους και να πετυχαίνουν δύο ακόμη τέρματα, στο 86' με πλασέ του Μπλέτσα έπειτα από σέντρα του Πολύζου από δεξιά και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινό σουτ του Ταΐρη μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα από δεξιά του Σκαθαρούδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλικίδης από τη Δράμα, έχοντας βοηθούς τους Δέλλιο (Πέλλας) και Κουφό (Μακεδονίας).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Μανιώτης, Μαραγκός, Πεταυράκης, Πολύζος, Βεργώνης, Ζούρκος Ν. (71' Ταΐρης), Μπλέτσας, Πασάς (88' Μεληκιώτης), Σιμόνι (79' Σκαθαρούδης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Αλιατίδης (65' Κυριακίδης Κ), Κυριακίδης Σ., Παγώνης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Καπός, Τσιώλης (71' Ιορδανίδης), Ντομίγκεζ (79' Μασκουνιάν), Γκαρσία, Κρουζ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 16/12...