Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σιμόνι: "Δίκαιη νίκη, ντέρμπι όλα τα ματς" - Μπιτσάκος: "Ο χειρότερος αγωνιστικός χώρος..."
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 886 φορές

Σιμόνι: "Δίκαιη νίκη, ντέρμπι όλα τα ματς" - Μπιτσάκος: "Ο χειρότερος αγωνιστικός χώρος..."

Οι ποδοσφαιριστές Αλμπέρτο Σιμόνι και Αλέξανδρος Μπιτσάκος, έκαναν δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τη Νίκη Βόλου (2-0).

Αναλυτικά:

ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΜΟΝΙ: «Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια γιατί η Νίκη Βόλου είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε ότι μεσοεπιθετικά είναι πολύ γρήγοροι παίκτες και ποιοτικοί, αλλά δουλέψαμε πολύ καλά όλη τη βδομάδα με τον καινούργιο κόουτς.

Διαχειριστήκαμε το πολύ άσχημο αποτέλεσμα στον Ιάλυσο το οποίο δεν το περιμέναμε. Θέλαμε να νικήσουμε, γίνανε πολλά πράγματα εκεί. Όμως καταφέραμε και αλλάξαμε όλη την εικόνα και πιστεύω δίκαια κερδίσαμε.

Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα μπροστά μας με τον Ιωνικό. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι». 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ: «Ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Ενώ είχαμε δουλέψει αρκετά μέσα στη βδομάδα για κάποια σημεία του αντιπάλου που έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο με το πλάνο που είχαμε σταθήκαμε καλά. Η ΒΕΡΟΙΑ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχε την κλασική ευκαιρία και πέτυχε ένα γκολ από στατική φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκαστικά έπρεπε να πιέσουμε για να βρούμε σκορ. Δεχθήκαμε δύο γκολ στο τέλος του που η ΒΕΡΟΙΑ εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που ανοίχθηκαν. Για μένα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα αυτό το σκορ.

Παρ’ όλα αυτά προερχόμασταν από μια καλή περίοδο, και όπως έχω ξαναπεί δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα, όπως και τώρα δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε παραπάνω απ΄ όσο πρέπει. Κάναμε λάθη τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε και να συνεχίσουμε με τις οδηγίες του προπονητή μας. Χρειάζεται συνεχή προσπάθεια απ΄ όλους και θα έρθουν καλύτερα τα πράγματα. Νομίζω ότι αυτός ο αγωνιστικός χώρος είναι ο χειρότερος στην κατηγορία. Δεν βοηθάει ούτε τη ΒΕΡΟΙΑ που έχει ποιοτικούς παίκτες που θέλει να παίξει και το είδαμε σήμερα, ούτε και καμιά ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS