ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 902 φορές

Χωρίς Σιμόνι αλλά με Πασά η «Βασίλισσα» υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου και του 2019, με το εκτός έδρας 0-0 στην καυτή έδρα του Ιωνικού, η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε στο 2020, με μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, αφού επιβλήθηκε του Διαγόρα στη Ρόδο με 1-0, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League και πρώτη του β' γύρου.

Δύο αποτελέσματα που μπορεί να χαρακτηριστούν «χρυσά», αν αναλογιστεί κανείς, ότι εάν δεν τα αποσπούσε, τότε θα δυσκόλευε πολύ την θέση της, όσο αφορά τον στόχο που έχει θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος και δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση μιας από τις δύο προνομιούχες πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, οι οποίες οδηγούν απευθείας στην μεγαλύτερη κατηγορία, την SL 2.

Με τη νίκη μέσα στον Διαγόρα η «Βασίλισσα», έπιασε στην δεύτερη θέση τον Ιωνικό, αφού βοήθησε και ο ίδιος σε αυτό, λόγω της ήττας του στα Τρίκαλα και έτσι οι Βεροιώτες βλέπουν πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος, μία συνέχεια όμως που θα είναι πολύ δύσκολη. Και το λέμε αυτό γιατί τον ίδιο στόχο με τη ΒΕΡΟΙΑ έχουν άλλες έξι ομάδες, οι οποίες βρίσκονται μαζί της στις επτά πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με την Καβάλα ,τον Ολυμπιακό Βόλου και πιθανότατα την Ιεράπετρα (αν κερδίσει στα χαρτιά το παιχνίδι της με τον Ιαλυσό που δεν έγινε την περασμένη Κυριακή), να είναι σε απόσταση αναπνοής!

Οι Βεροιώτες, την Κυριακή (12/1) δίνουν ένα δύσκολο και ταυτόχρονα κρίσιμο παιχνίδι, μιας και υποδέχονται τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάταση από όταν τον είχε αντιμετωπίσει στον α΄ γύρο και τον κέρδισε στο ουδέτερο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας.

Στο Κυριακάτικο ματς η «Βασίλισσα» θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αλμπέρτο Σιμόνι, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, όμως στα θετικά είναι η επανεμφάνιση του Γιάννη Πασά που απουσίασε από τον αγώνα της Ρόδου λόγω τιμωρίας.

Το πρωί του Σαββάτου έγινε στο Ταγαροχώρι η τελευταία προπόνηση και στην συνέχεια ο Κώστας Γεωργιάδης ανακοίνωσε τους19  παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή και στην οποία συμπεριελήφθησαν οι τρεις τερματοφύλακες, ένας απο τους οποίους θα αποκλειστεί αύριο λίγο πριν το παιχνίδι.

Να σημειώσουμε ότι μετά την φυγή του Σκαθαρούδη, δεν υπολογίζεται και ο Αλέξανδρος Ζούρκος, ο οποίος ειδοποιήθηκε την Πέμπτη απο τον τεχνικό δ/ντή της ΠΑΕ, ότι θα δοθεί δανεικός, ενώ αποκλείστηκε και ο Μουρατίδης, του οποίου το μέλλον στην ΒΕΡΟΙΑ είναι αβέβαιο. 

Οι 18 είναι οι εξής: Μπλατσιώτης, Βοσνιάδης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Πεταυράκης, Χαντζάρας, Μαραγκός, Τσιμόπουλος, Στάμου, Ταΐρης, Πολύζος, Μεληκιώτης, Βεργώνης, Μανιώτης, Ζούρκος, Κανούλας, Πέντα, Πασάς, Λεφίδης.   

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Περράκης (Αθηνών) με βοηθούς τους Νικολάου (Αθηνών) και Κηλικιώτη (Ξάνθης).

* Την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Μιλώντας για το Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο τεχνικός της Βέροιας Κώστας Γεωργιάδης σχολίασε: «Μετά από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στη Ρόδο αντιμετωπίζουμε  άλλη μια πρόκληση σε αυτό το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της football league. Προετοιμαστήκαμε να διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας και ευελπιστούμε με την συμπαράσταση του κόσμου μας να πετύχουμε το στόχο μας!».