ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1011 φορές

Νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου και πλησίασε την κορυφή η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Football League.

Η "Βασίλισσα του βορρά" επικράτησε δύσκολα εντός έδρας με 1-0 του δυνατού Ολυμπιακού Βόλου, με τέρμα του Κανούλα στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης και έμεινε μόνη στην 2η θέση της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία του Ιωνικού με τον Θεσπρωτό, ενώ πλησίασε στους τρεις βαθμούς την κορυφή μιας και η πρωτοπόρος ομάδα των Τρικάλων γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα!

Αγωνιστικά, το ματς που έγινε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου Βέροιας και κάτω από συνεχή ψιλόβροχο, ήταν αρκετά καλό, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι Βεροιώτες ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν στο 15' με ωραία κεφαλιά του Σάκη Κανούλα, έπειτα από ασίστ του Πασά. Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη είχε αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα, με τον Πασά στο 13' και 39', τον Στάμου στο 17', τον Πέντα στο 21', 32' και 37' και τους Πεταυράκη - Μουχάλη στο 38' να μην καταφέρνουν να σκοράρουν.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Οι Βολιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και με περισσότερη ηρεμία. Στο 47' ο Μπουτζίκος, στο 50' ο Ράντι και στο 52' ο Μητρόπουλος δεν βρήκαν στόχο σε σουτ που επιχείρησαν, ενώ η "Βασίλισσα" απάντησε στο 58' με τον Ζούρκο να μην σουτάρει καλά απέναντι στον Γιδόπουλο που απέκρουσε.

Στο 65' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ο Στάμου με εκπληκτικό τάκλιν έκοψε τον Μπουτζίκο που ετοιμαζόταν να σκοράρει από κοντά. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πόζογλου έπιασε σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι Βεροιώτες βρήκαν ανοιχτούς χώρους και είχαν 2-3 καλές στιγμές για να καθαρίσουν το ματς, με τον Βεργώνη στο 79' να σουτάρει άουτ, τον Κανούλα στο 82' να πιάνει δυνατό σουτ αλλά τον Γιδόπουλο να αποκρούει σωτήρια και τον ίδιο παίκτη στο 84' να σουτάρει μόλις άουτ και δύο λεπτά αργότερα τους Μπλέτσα και Πασά να μη μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, έπειτα από γύρισμα του Κανούλα!

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Περράκη (Νικολάου, Κηλικιώτης), βρήκε τους Βεροιώτες να πανηγυρίζουν την σπουδαία νίκη, μαζί με τους 700 περίπου φιλάθλους τους που αψήφησαν την κακοκαιρία και την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Πολύζος, Βεργώνης, Ζούρκος (76' Ταϊρης), Πέντα (53' Μπλέτσας), Κανούλας (87' Χαντζάρας), Πασάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Τσιάρας, Ράντι, Βοσνακίδης, Γραικός, Κουτσιανικούλης, Μητρόπουλος (69' Τσίτας), Μπουτζίκος, Ντούνης  (46' Κέρι), Παπαϊωάννου, Πόζογλου (83' Ναβαλόν).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13/1...