Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με νέο προπονητή θα υποδεχτεί ο ΠΟ Τρίγλιας τη ΒΕΡΟΙΑ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 738 φορές

Με νέο προπονητή θα υποδεχτεί ο ΠΟ Τρίγλιας τη ΒΕΡΟΙΑ

Νέο προπονητή έχει από σήμερα ο ΠΟ Τρίγλιας. Ο λόγος για τον πρώην τεχνικό της Ιεράπετρας και παλιό γυμναστή της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιάννη Μάγγο, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας της Χαλκιδικής στο Κυριακάτικο ματς με τη "Βασίλισσα".

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο Θεσσαλός προπονητής γίνεται πλέον ο τρίτος, ο οποίος κάθεται στον πάγκο της Τρίγλιας, μετά τους Κώστα Γεωργιάδη και Νίκο Καραμπετάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Μάγγο. Ο Γιάννης Μάγγος έχει εργαστεί με επιτυχία στην Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία αγωνιζόταν τότε την περίοδο 2016-17 στην Football League.

Το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβε τον Ο. Φ. Ιεράπετρας, ομάδα Γ Εθνική και στο τέλος της περιόδου 2018-19 με την ομάδα της Κρήτης κατέκτησε την πρώτη θέση του 5ου Ομίλου της Γ Εθνικής και την άνοδο στην Football League, ενώ την καθοδήγησε με επιτυχία και στο πρώτο μισό σχεδόν της φετινής περιόδου. Εργάστηκε με επιτυχία επίσης στον Α. Ο. Καρδίτσας στην Γ Εθνική, την περίοδο 2013-14, στον Τύρναβο στην Football League, την περίοδο 2014-15 και στους Απόλλωνα Λάρισας και Δωτιεα Αγιάς, στην Γ Εθνική.

Ο Καρδιτσιώτης στην καταγωγή τεχνικός είναι απόφοιτος Τ. Ε. Φ. Α. Α. και εργάστηκε παλαιότερα ως γυμναστής σε Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Εορδαϊκό, Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας και Α. Ο. Καρδίτσας. Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει τον Γιάννη Μάγγο και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία !!»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS