Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρωτιές για Πασά και Βοσνιάδη - Καλύτερη άμυνα η ΒΕΡΟΙΑ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 720 φορές

Πρωτιές για Πασά και Βοσνιάδη - Καλύτερη άμυνα η ΒΕΡΟΙΑ

Η πολύ καλή πορεία της ΒΕΡΟΙΑΣ στις τελευταίες αγωνιστικές αντικατοπτρίζεται εκτός από τη βαθμολογική άνοδο και με τους αριθμούς απόδοσης, αφού δύο παίκτες της "Βασίλισσας" βρίσκονται στην πρώτη θέση.

Ο ένας είναι ο Γιάννης Πασάς, που μπορεί να μην σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, όμως παραμένει στην κορυφή των σκόρερ της Footeball League με έξι (6) γκολ, μαζί με τον Κρητικό του Ιωνικού και τον Ντάλα Κόστα του Θεσπρωτού.

Η άλλη πρωτιά για ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ, είναι αυτή του Παναγιώτη Βοσνιάδη ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του οκτώ (8) φορές στους 15 αγώνες του πρωταθλήματος.

Βοσνιάδης (ΒΕΡΟΙΑ) 8

Τσέλιος (Διαγόρας) 8

Αποστολίδης (Νίκη Βόλου) 7

Δημιζάς (Καβάλα) 7

Καραγκιολίδης (Ιεράπετρα) 7

Σικαλιάς(Αιγάλεω) 7

Λιγότερα γκολ με Γεωργιάδη

Ενδιαφέρον έχει να δούμε και τις μέχρι στιγμής επιδόσεις των δύο προπονητών που κάθισαν στον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ σ΄ αυτές τις πρώτες 15 αγωνιστικές. Σαφές προβάδισμα έχει ο Κώστας Γεωργιάδης έναντι του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Συγκεκριμένα:

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης στους 8 αγώνες που ήταν στην τεχνική ηγεσία της "Βασίλισσας", η ομάδα πέτυχε 10 γκολ και δέχθηκε 7 γκολ.

Αντίθετα ο Κώστας Γεωργιάδης σε 6 αγώνες που βρίσκεται στον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ η ομάδα πέτυχε 7 γκολ και δέχθηκε μόλις 1 από τον Ιάλυσο.

Ο Σάκης Θεοσοδιάδης στους 8 αγώνες είχε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο Κώστας Γεωργιάδης στους έξι αγώνες είχε τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Στις 15 αγωνιστικές, στην 9η και συγκεκριμένα στη νικηφόρα αναμέτρηση της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Ιεράπετρα με σκορ 1-0, στον πάγκο κάθονταν ο Τόλης Χατζάρας.

Τέλος η ΒΕΡΟΙΑ μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη άμυνα με 8 γκολ στο παθητικό και την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 18 γκολ, μετά από τα Τρίκαλα και τον Ολυμπιακό Βόλου που έχουν πετύχει από 19 γκολ.   

ΠΗΓΗ: 24oresimathia

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS