Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στην Τρίγλια για το διπλό η «Βασίλισσα» - Η αποστολή
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 799 φορές

Στην Τρίγλια για το διπλό η «Βασίλισσα» - Η αποστολή

Η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FL, βρίσκει την ΒΕΡΟΙΑ να αγωνίζεται την Κυριακή (19/1, 15:00) εκτός έδρας και συγκριμένα στην Τρίγλια, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την τοπική ομάδα, η οποία προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα στον Ασπρόπυργο (2-2).

Η «Βασίλισσα» έβγαλε με επιτυχία μία δύσκολη τριάδα αγώνων (ισοπαλία στον Ιωνικό, νίκη στον Διαγόρα και νίκη με Ολυμπιακό Β.) και βρίσκεται από την προηγούμενη Κυριακή, μόνη στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με διαφορά μάλιστα τριών βαθμών από την κορυφή.

Έτσι, καλείται την Κυριακή να πάρει το διπλό στην έδρα της Τρίγλιας, ώστε να κρατήσει την 2η θέση και γιατί όχι να μειώσει ή και να μηδενίσει την διαφορά από τα πρωτοπόρα Τρίκαλα, τα οποία δοκιμάζονται στον Βόλο με τον Ολυμπιακό.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, πέρα από την κρισιμότητα του για την «Βασίλισσα», έχει και μία ιδιαιτερότητα για τον προπονητή της Κώστα Γεωργιάδη, αφού θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, με την οποία ουσιαστικά «ανδρώθηκε» προπονητικά.

Στο αγωνιστικό μέρος, θα λείψουν οι τιμωρημένοι Πολύζος και Μουχάλης, με την ομάδα ουσιαστικά να πηγαίνει χωρίς δεξί μπακ σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, μιας και ο Νίκος Γεωργιάδης δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ενώ ο Αλέξανδρος Ζούρκος αποδεσμεύτηκε πριν λίγες μέρες!

Στον αντίποδα, στην διάθεση του Κώστα Γεωργιάδη θα είναι και πάλι ο Αλμπέρτο Σιμόνι που εξέτισε την ποινή του, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Καραγιάννης.

Μετά την Σαββατιάτικη προπόνηση, τελευταία για τον αγώνα με την Τρίγλια, ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας που αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη και αποτελείται από τους εξής:

Βοσνιάδη, Τσιμόπουλο, Πεταυράκη, Στάμου, Μαραγκό, Μανιώτη, Λεφίδη, Μπλέτσα, Βεργώνη, Ταΐρη, Ζούρκο, Πέντα, Καραγιάννη, Χαντζάρα, Μεληκιώτη, Πασά, Σιμόνι, Κανούλα, Μουρατίδη.

* Την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία των:

 
Κ. Γεωργιάδης: "Αγώνας εξαιρετικής σημασίας"

Μιλώντας για το ματς με την Τρίγλια, ο τεχνικός της Βέροιας Κώστας Γεωργιάδης τόνισε: «Εξαιρετικής σημασίας αγώνας για την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της Τρίγλιας.

Αντιμετωπίζουμε τον συγκεκριμένο αγώνα ως μια καινούργια πρόκληση που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας! Με απόλυτη αφοσίωση στο αγωνιστικό μας πλάνο θα διεκδικήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας!»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS