ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 765 φορές

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η "Βασίλισσα" υποδέχεται την Καβάλα

Την Καβάλα θα υποδεχθεί το Σάββατο το μεσημέρι η ΒΕΡΟΙΑ, στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Football League.

Στην προσπάθειά της να φτάσει στη νίκη που θα την διατηρήσει στην προνομιούχο δυάδα, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Γεωργιάδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αλέξη Βεργώνη που είναι τιμωρημένος και τον Σταύρο Πεταυράκη που είναι τραυματίας, ενώ για μία ακόμη αγωνιστική δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Γεωργιάδη! Αντίθετα, στα πλάνα του νεαρού κόουτς βρίσκονται οι Πολύζος και Μουχάλης που εξέτισαν τις ποινές τους αλλά και ο Πολίτη που αποκτήθηκε τον Γενάρη.

Μιλώντας για το ματς κόντρα στην Καβάλα, ο Κώστας Γεωργιάδης τόνισε:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ιστορική ομάδα της Καβάλας. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα και να επανέλθει η ομάδα μας στα επιτυχή αποτελέσματα που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο μας στόχο! Ευελπιστώ να μοιραστούμε με τον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ άλλη μια νίκη για την ομάδα μας!».

Αγωνιστικά, η προετοιμασία της "Βασίλισσας" ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα η οποία αποτελείται από τους: Βοσνιάδη, Λεφίδη, Κανούλα, Μουχάλη, Μπλέτσα, Χαντζάρα, Πολίτη, Μαραγκό, Στάμου, Καραγιάννη, Ταΐρη, Μελικιώτη, Πολύζο, Μανιώτη, Μουρατίδη, Ζούρκο, Πέντα, Σιμόνι, Πασά.

Για το ματς του Σαββάτου, ο Λάμπρος Ταΐρης υπογράμμισε:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο, να επιβάλουμε από την αρχή τον ρυθμό μας, να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ώστε να φθάσουμε στην πολύτιμη νίκη που θα μας διατηρήσει στις δυο προνομιούχες θέσεις. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε σαν τελικό. Όποιος έχει τις λιγότερες απώλειες θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις διότι στο πρωτάθλημα έμειναν μόνο δέκα ματς».

* Την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία των: