ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 961 φορές

Άψυχη η ΒΕΡΟΙΑ έχασε δίκαια από την Καβάλα (0-2)

Την πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία έχασε από την Καβάλα με σκορ 2-0, στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Football League.

Η "Βασίλισσα" παρουσίασε κακή εικόνα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ήταν άψυχη, άνευρη και δεν κατάφερε να απειλήσει σχεδόν καθόλου την εστία του ΑΟΚ, ο οποίος παίζοντας με άριστη τακτική και ψυχωμένα, παρουσιάστηκε πιο επικίνδυνος στο ματς και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση της νίκης.

Οι Βεροιώτες πήραν τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο ήταν ακίνδυνοι επιθετικά, με τους φιλοξενούμενους στον αντίποδα να γίνονται απειλητικοί όποτε τους δινόταν η ευκαιρία, έχοντας κύριους εκφραστές τον πρώην παίκτη της "Βασίλισσας" Γιώργο Σκαθαρούδη και τον ορεξάτο Βασίλη Παπαδόπουλο.

Η μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 15' όταν το πλασέ του Πασά εξουδετερώθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ η Καβάλα από την πλευρά της είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Παπαδόπουλο στο 38' να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Βοσνιάδη και το σουτ από πλάγια θέση του Σκαθαρούδη στο 41' να αποκρούεται δύσκολα από τον γκολκίπερ της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε η ίδια εικόνα, με τη "Βασίλισσα" να έχει ένα καλό σουτ του Πολύζου στο 49' που έφυγε λίγο άουτ και τον ΑΟΚ να απαντάει στο επόμενο λεπτό με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Γαβριηλίδη να έχει την ίδια κατάληξη.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 59' πήραν κεφάλι στο σκορ από στημένη φάση. Ήταν ένα κόρνερ που εκτέλεσε από αριστερά ο Παπαδόπουλος, με τον Γαβριηλίδη να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Βοσνιάδη, γράφοντας το 0-1 για την Καβάλα!

Οι Βεροιώτες έδειξαν να τα έχουν χαμένα από το γκολ που δέχτηκαν και στο 68' λίγο έλλειψε να δεχτούν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Παπαδόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον Στάμου που γλίστρησε, βγήκε μόνος με τον Βοσνιάδη, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ!

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει και είχε δύο καλές στιγμές, στο 73' με τον Μουχάλη να σουτάρει χλιαρά υπό πίεση και να χάνει την ευκαιρία και δέκα λεπτά αργότερα τον Πασά να πιάνει από καλή θέση την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Σιμόνι, αλλά να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

Στις καθυστερήσεις η Καβάλα "κλείδωσε" τη νίκη της, όταν κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Ταϊρη στον Μαρκόπουλο (αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης ο μέσος της ΒΕΡΟΙΑΣ), με τον Ορφανίδη να το εκτελεί εύστοχα γράφοντας το τελικό 0-2!

Διαιτητής ήταν ο Κουκουλάς (Λέσβου) με βοηθούς τους Ψύλλο (Λέσβου) και Αρμακόλα (Κυκλάδων).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης (85' Μεληκιώτης), Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Πολύζος (64' Καραγιάννης), Ταϊρης, Ζούρκος, Πέντα (54' Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι.

ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεργιανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Θωμαϊδης, Στίκας, Μαϊδανός (77' Αρναούτογλου), Παπαδόπουλος Β. (87' Κουτσούμπας), Σκαθαρούδης (69' Ορφανίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27/1...