ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1331 φορές

Δεν αφαιρέθηκαν οι βαθμοί από την ΒΕΡΟΙΑ - Πάει πίσω την υπόθεση το διαιτητικό δικαστήριο

Τελικά δεν πρόκειται ούτε να πληρώσει χρέη άλλων, ούτε θα αφαιρεθούν βαθμοί, από την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ. Αυτή είναι η εκτίμηση των ανθρώπων της «Βασίλισσας.

Μάλλον το Διαιτητικό δικαστήριο αντιλήφθηκε το λάθος του και δεν προχώρησε σε αφαίρεση βαθμών την Παρασκευή (7/2) τελευταία μέρα της τριήμερης προθεσμίας που έδωσε στην Βεροιώτικη ΠΑΕ, για να πληρώσει το χρέος των 10000 ευρώ της παλιάς ΠΑΕ, στον πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλιεβιτς.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στην Αθήνα για να υπερασπιστούν το δίκιο τους, προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα (μετοχολόγιο κ.α.) που την δικαιώνουν, όντως προβληματίστηκε το αθλητικό δικαστήριο, που ελαφρά τη καρδία, πήγε να καταδικάσει μία ΠΑΕ, που καμία σχέση δεν έχει με την παλιά, από τη  στιγμή, που όπως γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, ακολούθησε κατά γράμμα το Νόμο, αλλάζοντας ονομασία, σήμα και χρώματα, κάτι που δεν έκανε καμία άλλη ομάδα στην χώρα μας.

Η εκτίμηση των διοικούντων την ομάδα, ως προς τον χρόνο που θα βγει η οριστική απόφαση, μετά από όλα αυτά που προαναφέραμε, προσδιορίζεται στο έναν μήνα.