ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1024 φορές

Στο Αιγάλεω με έναν και μοναδικό στόχο η «Βασίλισσα»

Το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της, το οποίο μάλιστα είναι και αυτό στο Αττικό Λεκανοπέδιο (μετά τον Ασπρόπυργο), δίνει την Κυριακή η «Βασίλισσα» στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής, οκτώ μόλις αγώνες, πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Football League.

Παρότι το Αιγάλεω δεν είναι δυνατό στην έδρα του, όπου μετράει δύο μόλις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και πέντε ήττες, το γεγονός και μόνο ότι παλεύει για την σωτηρία του, καθιστά ακόμη πιο δύσκολο το ματς για τους Βεροιώτες, οι οποίοι όπως και στον Ασπρόπυργο θα πρέπει να καταθέσουν ψυχή, φτάνοντας όμως αυτή τη φορά στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

Η απώλεια επτά ολόκληρων βαθμών τις τρεις τελευταίες  αγωνιστικές, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την Βεροιώτικη ομάδα, που αγωνίζεται πλέον με την «πλάτη στον τοίχο» σε κάθε παιχνίδι και μέχρι το φινάλε όλα τα ματς θα είναι τελικοί!

Για τον Κυριακάτικο αγώνα, ο Κώστας Γεωργιάδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λάμπρο Ταϊρη, ο οποίος παρότι έβγαλε κανονικά την προπόνηση της Παρασκευής, δεν θα είναι στην αποστολή, προκειμένου να προφυλαχθεί για τα επόμενα παιχνίδια.

Αντίθετα τέθηκε στην διάθεσή του προπονητή του ο Νίκος Γεωγιάδης , που είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει την «Βασίλισσα του βορά» και συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής:

Βοσνιάδη, Μουχάλη, Γεωργιάδη, Λεφίδη, Καραγιάννη, Μπλέτσα, Μαραγκό, Πολίτη, Ζούρκο, Στάμου, Βεργώνη, Μεληκιώτη, Μανιώτη, Πολύζο, Παυλίδη, Κανούλα, Πέντα, Πόζογλου, Πασά.

Μιλώντας για το ματς κόντρα στο Αιγάλεω, ο τερματοφύλακας της Βέροιας Παναγιώτης Βοσνιάδης σημείωσε:

«Παίζουμε με μια ιστορική ομάδα, σε μια δύσκολη έδρα. Στόχος μας είναι να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό πλάνο που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι έχει καλή ομάδα όμως ο καθένας μας μέσα από τον ρόλο του, θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε την Βέροια στη νίκη».

* Την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία των: