Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ήττα σοκ στο φινάλε για τη ΒΕΡΟΙΑ στο Αιγάλεω!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1679 φορές

Ήττα σοκ στο φινάλε για τη ΒΕΡΟΙΑ στο Αιγάλεω!

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, χάνοντας κι άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου!

Η "Βασίλισσα" στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League, γνώρισε την ήττα στην Αθήνα με 1-0 από το Αιγάλεω, με τέρμα που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τσιλιγγίρης με πέναλτι (το αμφισβήτησαν έντονα οι Βεροιώτες) και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μιας και έμεινε πίσω τέσσερις βαθμούς από την προνομιούχο δυάδα.

Αγωνιστικά, η ΒΕΡΟΙΑ παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή και αρκέστηκε μόνο σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας, χωρίς να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη κατάσταση στα αντίπαλα καρέ. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν 1-2 καλές στιγμές, με κυριότερη την κεφάλια του Σταματάκη από καλή θέση στο 45' που έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και έγινε πιο απειλητική για την αντίπαλη εστία. Στο 52 έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πασάς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σικαλιά, μετά από μπαλιά του Πέντα, αλλά ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ!

Δέκα λεπτά αργότερα νέα διπλή ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ, όταν αρχικά το σουτ του Πόζογλου αποκρούστηκε από τους αμυντικούς του Αιγάλεω και στη συνέχεια νέο σουτ-πλασέ του Παυλίδη βρήκε και πάλι σε σώματα αντιπάλων, με τη μπάλα να απομακρύνεται!

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 72' ο Βεργώνης βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης μέσα στην περιοχή, αλλά και πάλι ο Σικαλιάς είπε "όχι"!

Δύο λεπτά μετά ο Παυλίδης με ατομική προσπάθεια μπήκε ωραία στην περιοχή του Αιγάλεω αλλά πρόλαβε αντίπαλος αμυντικός και έβαλε την κόντρα, με το σουτ να χάνει την δύναμή του και να καταλήγει στα χέρια του Σικαλιά!

Στα τελευταία λεπτά η "Βασίλισσα" βγήκε μαζικά στην επίθεση για το νικητήριο γκολ και το πλήρωσε, μιας και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι πέναλτι στο 92' σε μαρκάρισμα του Τσιλιγγίρη από τον Πολύζο, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι Βεροιώτες ζητώντας επιθετικό φάουλ.

Ο διαιτητής από την Ανατολική Αττική δεν άλλαξε γνώμη, με τον Τσιλιγγίρη να εκτελεί την εσχάτη των ποινών και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του!

Με λάθη ήταν η διαιτησία των Βλάχου, Καραθανάση και Γουρνιά.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θ. Γράφας): Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος (36' λ.τ. Ιωαννίδης), Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάμπρου, Γουερέ (70' Μακρυγιάννης), Μαχαίρας, Σταματάκης, Καλλέργης (90' Τσαφταρίδης), Τσιλιγκίρης.

ΒΕΡΟΙΑ (Κ. Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Μανιώτης, Πολύζος, Βεργώνης, Παυλίδης (83' Κανούλας), Πόζογλου, Πέντα (79' Καραγιάννης), Πασάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 10/2...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS