• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 744 φορές

Γεωργιάδης: "Δεν χάθηκε τίποτα" - Γράφας: "Μεγάλη ομάδα η ΒΕΡΟΙΑ, θα κερδίσει την άνοδο"

"Τίποτα δεν τέλειωσε. Έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα...". Σ' αυτήν την άποψη συμφώνησαν οι προπονητές των δύο ομάδων μετά την σημερινή αναμέτρηση της ΒΕΡΟΙΑΣ στο Αιγάλεω.

Συγεκριμένα οι δύο προπονητές είπαν τα εξής:

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Προπονητής ΒΕΡΟΙΑΣ): Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά τα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε μια ομάδα που είχε και αυτή το δικό της κίνητρο. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός. Θέλαμε να "πατήσουμε" στην καλή παρουσία του δευτέρου ημιχρόνου των προηγούμενων αγώνων, όπου η ομάδα κυριάρχησε. Φτάσαμε στο σημείο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα. Αντίθετα δεχθήκαμε ένα πέναλτι που έγινε γκολ για να τελειώσει το παιχνίδι σε βάρος μας.

Δεν θέλω να κάνω καμία αναφορά στον διαιτητή. Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση της ανόδου, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Όλες οι ομάδες έχουν δύσκολους αγώνες. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε γιατί η ομάδα είχε, τουλάχιστον, μια καλή παρουσία  και με τα παιδιά που ήρθαν πιο ποιοτική. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, παρά να σκύψουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε.

ΘΩΜΑΣ ΓΡΑΦΑΣ (Προπονητής Αιγάλεω): Αγωνιστικά κάναμε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η ΒΕΡΟΙΑ. Θεωρώ ότι η ΒΕΡΟΙΑ δικαίως βρίσκεται στις πρώτες βαθμολογικές θέσεις.

Το παιχνίδι παίχθηκε στην τακτική και εμείς τακτικά ήμασταν άριστοι. Η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι μεγάλη, όπως είναι και το Αιγάλεω και δεν είναι γι αυτές τις κατηγορίες. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και πιστεύω ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα είναι αυτή που θα κερδίσει την άνοδο. Όμως θα παιχθούν πολλά από τον αγώνα με τα Τρίκαλα. Εάν η ΒΕΡΟΙΑ δεν κερδίσει, θα δυσκολέψει την κατάσταση. Αντίθετα θα έχει το προβάδισμα για την άνοδο. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Με τη νίκη μας επί της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Είμαστε προσγειωμένοι...