ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1313 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Προβληματισμός αλλά και στήριξη

Τα τέσσερα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα της "Βασίλισσας" στο πρωτάθλημα της Football League, έχουν απομακρύνει την ομάδα από τις δύο προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας και όπως είναι λογικό, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στους ανθρώπους της Βεροιώτικης ΠΑΕ.

Ο απολογισμός των δύο κερδισμένων βαθμών σε τέσσερα ματς είναι ελάχιστος για μια ομάδα που λέει ότι κάνει πρωταθλητισμό και όπως είναι φυσικό, τα βέλη για την αποτυχία αυτή πέφτουν στους άμεσα υπεύθυνους, στον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μεταξά, στον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη και φυσικά στους ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με το Αιγάλεω, όπου η ομάδα έκανε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και από ατυχία ηττήθηκε στο φινάλε, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει από τις ευθύνες του το αγωνιστικό τμήμα, άρχισαν να ακούγονται πολλές γκρίνιες και ψίθυροι περί αντικατάστασης του προπονητή.

Το γεγονός ότι υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης είναι σίγουρο και απολύτως λογικό, μιας και βλέπουν ότι η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις τους. Ωστόσο, από επίσημα χείλη έγινε γνωστό ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή και η "Βασίλισσα" θα συνεχίσει με τον Κώστα Γεωργιάδη στο τιμόνι της, στηρίζοντας την επιλογή της στο πρόσωπο του νεαρού και εξελίξιμου τεχνικού.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ΒΕΡΟΙΑ θα πάει χωρίς ανακατατάξεις στον "τελικό" του ερχόμενου Σαββάτου με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΟ Τρικάλων, όπου η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος!