ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1028 φορές

Ισοπαλία στο φινάλε για τη ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στα Τρίκαλα - Παράπονα για τη διαιτησία

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ έμεινε μακριά από τη νίκη, μένοντας αυτή τη φορά στο εντός έδρας 1-1 με τον πρωτοπόρο ΑΟ Τρικάλων, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Football League.

Η "Βασίλισσα" πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας όπως τον έχασε στο προηγούμενο ματς με το Αιγάλεω, δηλαδή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιάννης Πασάς.

Οι Τρικαλινοί είχαν προηγηθεί νωρίς στο σκορ (12' Σταματής), ενώ να σημειωθεί ότι οι Βεροιώτες έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, κυρίως για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο πρώτο μέρος που δεν τις υπέδειξε.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ΒΕΡΟΙΑ απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από τον στόχο της κατάληψης μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων και θα πρέπει άπαντες να "υπερβάλλουν εαυτούς", ώστε να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει και να οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Αγωνιστικά, οι παίκτες της "Βασίλισσας" ήταν ανώτεροι από τον πρωτοπόρο ΑΟΤ, είχαν συντριπτικά περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας στα πόδια τους, όμως τα βρήκαν σκούρα μπροστά στην άριστη μεσοαμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι αφού πέτυχαν το γρήγορο γκολ, έκλεισαν πολύ καλά όλους τους χώρους και δεν επέτρεψαν στους Βεροιώτες να απειλήσουν σε μεγάλο βαθμό την εστία τους.

Στο πρώτο μέρος τα Τρίκαλα πήραν νωρίς το προβάδισμα αλλά η ΒΕΡΟΙΑ ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες, όπως και τα παράπονα προς την διαιτησία για δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν της δόθηκαν, στο 7' σε ανατροπή του Παυλίδη και στο 40' σε ανατροπή του Πόζογλου!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό, όταν ο Σταματής δέχθηκε την μπροστινή μπαλιά και με ωραία ενέργεια ελευθερώθηκε μέσα στην περιοχή, πλασάροντας ιδανικά τον Πολίτη (έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της "Βασίλισσας) και γράφοντας το 0-1.

Οι Βεροιώτες από την πλευρά τους είχαν δυο επικίνδυνα σουτ έξω από την περιοχή, στο 11’ με τον Πόζογλου και στο 16’ με τον Παυλίδη, ενώ στο 32’ το σουτ του Πασά μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 36’ διπλή ευκαιρία για τη "Βασίλισσα" με τον Πόζογλου αρχικά να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή, τον Γιακουμή να αποκρούει προσωρινά, τη μπάλα να καταλήγει στον Πασά που με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 44’ ο Πέντα έκανε ένα δύσκολο σουτ από πλάγια θέση αλλά αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ του ΑΟΤ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, μιας και υπήρξαν αρκετές διακοπές στο παιχνίδι, κάτι που ευνοούσε την ομάδα που ήταν μπροστά στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι με πολυπρόσωπη μεσοαμυντική τακτική κρατούσαν σχετικά εύκολα τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία του Γιακουμή, ενώ όποτε τους δινόταν η ευκαιρία έβγαιναν επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις.

Στο 53’ ο Ριζογιάννης έπιασε καλό σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε την τελευταία στιγμή και κατέληξε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γεωργιάδης έκανε την σέντρα, ο Πέντα πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να βρίσκει σε αντίπαλο και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 73’ ο Πέλκας λίγο έλλειψε να κάνει το 0-2 όταν έπιασε την κεφαλιά από πολύ καλή θέση αλλά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ζούρκου και έφυγε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό η "Βασίλισσα" απάντησε στις ευκαιρίες όταν ο Πασάς βγήκε στην αντεπίθεση από αριστερά και έβγαλε την παράλληλη συρτή σέντρα για τον επερχόμενο Κανούλα, ο οποίος όμως υπό την πίεση του Ριζογιάννη δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 82' ο Πασάς έβγαλε μόνο τον Κανούλα, ο τελευταίος πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε από πολύ πλάγια θέση αλλά παρενέβη αμυντικός των Τρικάλων και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 85' νέο σουτ του Κανούλα από κοντά και πλάγια θέση, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ενώ όλα έδειχναν ότι τα Τρίκαλα θα φτάσουν στη νίκη, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ΒΕΡΟΙΑ κέρδισε καθαρό πέναλτι σε χέρι αμυντικού του ΑΟΤ, με τον Γιάννη Πασά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράφει το τελικό 1-1, σώζοντας τουλάχιστον τα προσχήματα!

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Τσέτσιλα, ενώ σωστότερες υποδείξεις είχαν οι βοηθοί του, Στεφούλης και Μωυσιάδης, όλοι του Συνδέσμου Γρεβενών.

ΒΕΡΟΙΑ (Κ. Γεωργιάδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Μαραγκός, Μανιώτης, Μπλέτσας, Βεργώνης, Πολύζος (46’ Ζούρκος), Πέντα, Παυλίδης (77’ Καραγιάννης), Πόζογλου (62’ Κανούλας), Πασάς.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Π. Αμανατίδης): Γιακουμής, Πελάεθ (66’ Λώττας), Γιαννίτσης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Σταματής (77’ Τεγούσης), Τσίπρας (84' Άλεξιτς).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 17/2...