ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 839 φορές

Το τελευταίο της χαρτί παίζει στην Ηγουμενίτσα η «Βασίλισσα»

Το τελευταίο της χαρτί παίζει την Κυριακή (23/2) η ΒΕΡΟΙΑ, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανή» στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και κατ΄ επέκταση στην υπόθεση της ανόδου.

Έξι στροφές πριν τον φινάλε του πρωταθλήματος, η ΒΕΡΟΙΑ έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Θεσπρωτό, μία ομάδα που από την αρχή του β΄ γύρου πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, σε αντίθεση με την «Βασίλισσα» η οποία «πελαγοδρομεί» τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έχοντας σημειώσει απώλειες δώδεκα βαθμών, κάτι που τείνει να την βγάλει οριστικά εκτός στόχων, εάν ούτε και αυτή την αγωνιστική δεν πάρει το τρίποντο στην Ηγουμενίτσα.

Οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, ελπίζουμε να έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα και να προσπαθήσουν για το καλύτερο και αυτό θα γίνει μόνο αν επιστρατεύσουν την δύναμη και το πάθος, στοιχεία που έλειπαν από αυτούς σε πολλά παιχνίδια.

Σε αυτό το παιχνίδι επανέρχεται ο Στάμου, που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και συγχρόνως εξέτισε την ποινή της μίας από τις δύο αγωνιστικές (συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες), με την δεύτερη αγωνιστική να την εκτίει στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ιεράπετρα.

Αντίθετα για το ματς της Κυριακής, ο τεχνικός της "Βασίλισσας" δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Στέλιο Μαραγκό, που θα εκτίσει την μια αγωνιστική της ποινής του (συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες).

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3μμ και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr. Μια ευγενική χορηγία των: