ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1492 φορές

Επιτέλους νίκη για τη «Βασίλισσα» 4-2 στην Ηγουμενίτσα!

Μετά από πέντε άγονες αγωνιστικές, η «Βασίλισσα του βορρά» έφτασε επιτέλους στη νίκη, επικρατώντας με το «αγγλικό» 4-2 του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα!

Οι Βεροιώτες, μπήκαν και πάλι στο κόλπο της ανόδου μιας και ευνοήθηκαν από τα περισσότερα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής, ανεβαίνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό, με τη ΒΕΡΟΙΑ να προηγείται 0-2, να ισοφαρίζεται 2-2 στο φινάλε του ημιχρόνου και να παίρνει τη νίκη στην επανάληψη.

Η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε αποφασισμένη στο ματς και πολύ γρήγορα βρέθηκε να προηγείται με 2-0!

Στο 3' ο Πόζογλου έβγαλε μόνο τον Πασά και αυτός από το ύψος της περιοχής έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ενώ λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 11’ η «Βασίλισσα» κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πόζογλου και ο ίδιος παίκτης έγραψε το 0-2!

Στο 15' η «Βασίλισσα» άγγιξε το 0-3 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Πόζογλου, ο Πασάς έκανε το πλασέ από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 26' είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή, όταν ο Ζούρκος έβγαλε τη σέντρα και ο Ευθυμίου έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.

Στο 38' το σουτ του Ραμίρεζ είχε την ίδια κατάληξη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να σκοράρουν και να μειώσουν σε 1-2, με κεφαλιά του Κολλά μετά από κόρνερ. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Θεσπρωτός στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφτασε στην ισοφάριση, όταν κέρδισε πέναλτι το οποίο ο Κολλάς μετέτρεψε σε γκολ!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο, όμως οι Βεροιώτες γρήγορα ισορρόπησαν και στο 56’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο γκολκίπερ Κινάλης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Σιμόνι και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε!

Στο 66' νέα πολύ καλή στιγμή για τη «Βασίλισσα», όταν ο Ταϊρης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Πασάς για λίγο δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Τελικά, η υπεροχή της ΒΕΡΟΙΑΣ καρποφόρησε στο 72', όταν ο Μπλέτσας με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κινάλη, αφού πρώτα ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Καραγιάννη μέσα στην περιοχή του Θεσπρωτού!

Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Σιμόνι με προβολή μέσα από την περιοχή, έπειτα από αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Πασά και ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πιέσουν για την ισοφάριση.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Κηλικιώτης, Καμπερίδης)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κινάλης, Ζούρκος Αλ., Κολλάς, Καρβούνης, Κοντοές, Κολτσίδας, Σερβιλάκης, Ραμίρεζ, Δημητρούλας (69' Κυζβιρόπουλος) Μπίκας (73' Ντάλα Κόστα), Ευθυμίου (82' Κωνσταντίνου).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Μανιώτης, Στάμου, Ταϊρης, Βεργώνης (79' Πολυζος), Πέντα (41' λτ Ζούρκος, 46' λτ Σιμόνι), Καραγιάννης, Πόζογλου, Πασάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24/2...