ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1980 φορές

Πρώτη η Κ15 της ΒΕΡΟΙΑΣ στο τουρνουά των Τρικάλων

Σε τουρνουά που διοργάνωσε ο ΑΟ Τρικάλων Θεσσαλίας, πήρε μέρος η Κ15 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, σ' ένα τουρνουά στο οποίο πήραν μέρος άλλες 5 ομάδες της S.L. ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ηρακλής και 3 της Β' εθνικής Αρης, Τρίκαλα και Πανελευσινιακός.

Στην κατηγορία γενημμένων το 2001 οι Βεροιώτες κατέκτησαν την πρώτη θέση, μεταξύ των ομάδων Ηρακλής, Τρίκαλα, Πανελευσινιακός. Νίκησαν τους διοργανωτές με 4-1, με γκολ που πέτυχαν οι Κωστογλίδης (2), Εφραιμίδης, Χατζηγεωργίου, τον Πανελευσινιακό 2-1 με γκολ των Τρούπκου, Κωστογλίδη και στον τελικό τον Ηρακλή 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Εφραιμίδης.

Σ' όλα τα παιχνίδια αγωνίστηκαν οι: Βενετικίδης, Σαρηγιαννίδης Μ., Σαρηγιαννίδης Θ., Λουκίδης, Κουκουτσιάδης, Λίπε, Χατζηγεωργίου, Τρούπκος, Εφραιμίδης, Καζαντζίδης, Κωστογλίδης, Χαλίλι, Παπουτσής, Πρωτογέρης.

Στην κατηγορία γενημμένων το 2002 στον όμιλο όπου συμμετείχαν και οι Αρης, Πανελευσινιακός, ΠΑΟ, η ΒΕΡΟΙΑ έχασε 2-0 απο τον Αρη την πρώτη μέρα, τη δεύτερη μέρα νίκησε 3-1 τον Πανελευσινιακό με σκόρερς τους Γκιλιόπουλο (2), Κατσκαβέλη, καθώς και τον ΠΑΟ 1-0 με γκολ του Τσουλχαϊ Αριελ.

Για την 3η-4η θέση την τρίτη μέρα έπαιξε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο έχασε 3-0.

Σ' όλα τα παιχνίδια αγωνίστηκαν οι: Χατζηπαναγιωτίδης, Κατσκαβέλης, Κουτσούκης, Τσουλχαϊ Αρ., Νέστορας, Παπουτσής, Βασίλτσης, Πρωτογέρης, Γκιλιόπουλος, Κουτσιμπασόπουλος, Τσουλχαϊ Ντ.

* Εκτός απο τον προπονητή Γιάννη Καψαλιάρη, στη Βεροιώτικη αποστολη στο τριήμερο τουρνουά των Τρικάλων, ήταν και ο προπονητής της Κ20 Τόλης Τερζής, καθώς και ο γυμναστής Χαράλαμπος Σαμιόγλου.