ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χάντμπολ: Όλα έτοιμα στη Νάουσα για την ημιτελική φάση Εφήβων

Όλα έτοιμα είναι στη Νάουσα για την διεξαγωγή των αγώνων του 3ου ομίλου της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Ο Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκης Νάουσας σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και τη σημαντική βοήθεια χορηγών και εθελοντών έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, εξασφαλίζοντας για τη διοργάνωση συνθήκες που θα είναι ποιοτικά πολύ υψηλές. Οι ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλο (ΠΑΟΚ, ΔΡΑΜΑ 86, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ)  θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας οι οποίες βρίσκονται λίγο έξω από το άλσος του Αγίου Νικολάου και δύνανται να φιλοξενήσουν έως και 400 άτομα ενώ στο γήπεδο θα μεταφέρονται με λεωφορείο του Δήμου. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως γίνονται προσπάθειες το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Νάουσας  να διαμορφωθούν τέτοιες συνθήκες που να επιτρέπουν την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, τελικών και ημιτελικών φάσεων στην Νάουσα με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος. Τόσο ο ιστορικός σύλλογος  της πόλης (πανελληνίως γνωστός για τις ηλικιακές και όχι μόνο διακρίσεις του) όσο και οι χορηγοί μαζί με τους εθελοντές και τους φιλάθλους της Νάουσας προσπαθούν ώστε η πόλη να γίνει αναπτυξιακό κέντρο της ελληνικής χειροσφαίρισης.

*  Παρά τις σημαντικές προσπάθειες που έγιναν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή η επίσημη συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης αυτό στάθηκε αδύνατο εξαιτίας του προγράμματος της Α2’ κατηγορίας και του κυριακάτικου αγώνα του Ζαφειράκη στο μακρινό (για τη Νάουσα) Αγρίνιο με τον τοπικό Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα του ομίλου :

 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

(10:00) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ - Π.Α.Ο.Κ

(12:00) ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΔΡΑΜΑ 86 

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

(18:00) ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ

(20:00) ΔΡΑΜΑ 86 - Π.Α.Ο.Κ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

(10:00) Π.Α.Ο.Κ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

(12:00) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ - ΔΡΑΜΑ 86