ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Ευθύμης Πιπελίδης στην τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ (Δηλώσεις)

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Ευθύμη Πιπελίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας χειροσφαίρισης του Συλλόγου, αντικαθιστώντας το δίδυμο Γιούπη - Πρωτογέρη.

Ο Ευθύμης Πιπελίδης μετρώντας 23 χρόνια προπονητικής καριέρας, υπήρξε αθλητής και πρωταθλητής Ελλάδας με τη Γ.Ε.Β. Έχει κατακτήσει επίσης Νταμπλ με την Ορμή Λουξ Πάτρας και συμμετείχε με την ίδια ομάδα σε όμιλο champions league. Με τον Άρη Θεσσαλονίκης και τις Ελπίδες Δράμας συμμετείχε σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Στις εγχώριες διοργανώσεις και επιτυχίες του στις μεγάλες κατηγορίες να σημειώσουμε τη συμμετοχή των ομάδων του σε 2 final four κυπέλλου γυναικών.

Κατέκτησε επίσης Πρωτάθλημα Ελλάδας με το Ε.Π.Λ. Βέροιας και όγδοη (8η) παγκόσμια θέση με την ίδια ομάδα στο Στρασβούργο – Γαλλία. Διετέλεσε επίσης προπονητής σε αρκετές ομάδες της Α1 κατηγορίας ανδρών, στον Γ.Α.Σ. Κιλκίς, στο Ζαφειράκη Νάουσας, στο Φοίβο Συκεών, στον Άρη Θεσσαλονίκης και Δία Πολίχνης. Να αναφέρουμε επίσης τις επιτυχίες του ως προπονητής ηλικιακών – αναπτυξιακών τμημάτων, αφού οι ομάδες στις οποίες διετέλεσε προπονητής έχουν συμμετάσχει σε 11 μικρούς και μεγάλους τελικούς ηλικιακών πρωταθλημάτων.

Ο Ευθύμης Πιπελίδης στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Βεροιώτικης ομάδας, είπε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε ο ειλικρινής και διάφανος τρόπος προσέγγισης των κυρίων Τριανταφυλλίδη και Κακαφίκα.

 Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή η ομάδα μπορεί να μην έχει την αγωνιστική αίγλη του παρελθόντος αλλά δεν παύει να είναι ο ίδιος σύλλογος των ευρωπαϊκών τελικών και εγχώριων επιτυχιών ανδρικών γυναικείων και ηλικιακών.

Δεν παύει να είναι ο σύλλογος του Διογένη Ρούσου, του Πέτρου Πένσου, του Νίκου Μάντζου, του Στέργιου Διαμαντή, του αείμνηστου Χρήστου Καψάλη, του Τέο, του Κώστα, του Τάσου, του Άκη, του Ανέστη, του Αντώνη, του Κύρου και όλων των αθλητών και διοικούντων που γέμισαν την ιστορία και το παλμαρέ του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα.

Θα πράξω το έργο μου με πλήρη ακεραιότητα και ευσυνειδησία, με μοναδικό γνώμονα το καλό και συμφέρον πρωτίστως των αθλητών και της ομάδας».