ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην Πυλαία, η ΒΕΡΟΙΑ 2017 υποδέχεται το Πανόραμα

Η Βέροια 2017 υποδέχεται το Σάββατο στις 15:30 τη HONDA Πανόραμα, για την 5η αγωνιστική της A1 γυναικών.

Οι γηπεδούχοι με 2 βαθμούς κι έναν αγώνα λιγότερο είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον δύσκολο αντίπαλο και να πάρουν μία εντός έδρα νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην έδρα τους, με ισάριθμες ήττες και 4 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, θα ψάξουν τη νίκη προκειμένου να ανακτήσουν τις ψυχολογικές τους δυνάμεις. Ο τεχνικός της ομάδας Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης, θα έχει όλες τις παίκτριες του στη διάθεσή του.

Δηλώσεις Χαραλαμπιδη

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις παίκτριές μου. Με… όπλα τον ενθουσιασμό και το πολύ καλό κλίμα, μέρα με τη μέρα γινόμαστε πιο ποιοτικοί και πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι μας. Εύχομαι και στις δύο ομάδες να είμαστε υγιείς, να παίξουμε ωραίο χάντμπολ και να το ευχαριστηθούμε», δήλωσε στο e-handball ο προπονητής της Βέροιας 2017, Χαραλαμπίδης.

Στην Πυλαία ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. δοκιμάζεται την Κυριακή στην Πυλαία στις 18.00 για την 5η αγωνιστική της A1 γυναικών.

Οι Βεροιώτισες έχοντας τον τίτλο του φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση μιας και αντιμετωπίζουν την νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης, θέλουν να πάρουν τη νίκη που έχει βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ με στόχο να παίξουν και καλό χάντμπολ.

Για την Πυλαία η Βακουφάρη θα μείνει εκτός λόγω υποχρεώσεων, ενώ ο Φίλιππος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αγωνιστικά.

Δηλώσεις Γ. Τσικίνα (προπονητής Φιλίππου Βέροιας):

«Το ζητούμενο για εμάς είναι η νίκη με καλή εμφάνιση. Αυτό ζητάω από την αρχή του πρωταθλήματος και δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα. Οπότε απέναντι στην Πυλαία θέλουμε μια μεστή και καλή εμφάνιση. Όντως είμαστε το φαβορί στην αναμέτρηση, όμως και η Πυλαία έχει μια νεανική ομάδα και καλοδουλεμένη. Η απειρία που έχουν όμως παίζει ρόλο. Όλα αυτά όμως πρέπει να φανούν και στο γήπεδο».

ΔΑΚ Βικέλας 15:30, Βέροια 2017-Πανόραμα

(Αναστασίου- Πήτας, Σίσκου)

Γιαννιτσών 18:00, Μέγας Αλέξανδρος- ΟΦΝ Ιωνίας

(Γράψας- Κυριακού, Δημόλας)

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ - Αναγέννηση Άρτας

(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Μεϊμαρίδης)

Καματερού 18:00, ΓΑΣ Καματερού- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

(Μερτινιάν- Ανταλής, Κυριακούλιας)