ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πιπελίδης: "Να μας φερθούν με περισσότερη προσοχή και σεβασμό"

Στην αντιμετώπιση της διαιτησίας προς την ομάδα του, στους δύο τελευταίους αγώνες, στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, Ευθύμης Πιπελίδης, τονίζοντας πως «ο τρόπος σφυρίγματος από το 55 έως το 60 της κανονική διάρκεια προκάλεσε εκνευρισμό στους παίκτες». Παράλληλα, δήλωσε πως δεν ζητάει την εύνοια των διαιτητών αλλά περισσότερη προσοχή και σεβασμό.

Τέλος, σχολίασε την κόκκινη κάρτα του Θάνου Κωστακίδη, δηλώνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά του και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη ούτε από τον ίδιο αλλά ούτε από τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά ο Ευθύμης Πιπελίδης είπε στο e-handball.gr

«Συγχαρητήρια στον Ιωνικό. Εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα της Α2 και να προβιβαστεί στην Α1 γιατί είναι από τους συλλόγους που χρειάζονται στο ελληνικό χάντμπολ. Έχω αναλάβει την ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ εδώ και περίπου 20 ημέρες και είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που νιώθω ότι η ομάδα μου αδικείται κατάφωρα.

Αν δει κάποιος το σκορ στον αγώνα Δράμα 86 – ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας, θα μπει στη διαδικασία και τη λογική να σκεφτεί ότι ήταν μια εύκολη επικράτηση της Δράμας. Είναι όμως παράδοξο και δεν συμβαίνει κάθε μέρα να βλέπω τον βασικό μου πλέι μέικερ να δέχεται τρεις δίλεπτες σε ένα ημίχρονο. Και πιστέψτε με μετά από 35 χρόνια στο χάντμπολ έχω τη διαύγεια, την εμπειρία και τη γνώση να γνωρίζω τι είναι δίλεπτο και τι όχι. Η δήλωσή μου δεν έχει να κάνει με τον σύλλογο της Δράμας αλλά αμιγώς με τη διαιτησία του αγώνα.

Κι ερχόμαστε στο σημερινό παιχνίδι με την ιστορική ομάδα του Ιωνικού, και βλέπω τη διαιτησία του αγώνα, οι οποίοι και οι δύο κύροι είναι αξιοσέβαστοι στα μάτια μου κι έχω πολύ καλή σχέση μαζί τους, να αλλάζει τρόπο σφυρίγματος από το 55 μέχρι το 60 της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Πράγμα το οποίο μας ξάφνιασε και μας σόκαρε. Αυτό έβλαψε την ομάδα μου και ήταν καθοριστικός λόγος για την ήττα.

Πιθανολογώ ότι οι άνθρωποι βρέθηκαν σε μια κακή στιγμή αλλά δεν παύει να δημιουργήθηκε βλάβη της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Προκλήθηκε εκνευρισμός στους νέους παίκτες και δέχτηκε μια λογική και δίκαιη κόκκινη κάρτα ο Κωστακίδης, χωρίς να δικαιολογώ τον αθλητή μου. Η απειθαρχία του δεν θα περάσει απαρατήρητη ούτε από μένα αλλά ούτε κι από τη διοίκηση της ομάδας.

Δεν είμαι άνθρωπος που θα ζητήσει την εύνοια από κανέναν, ούτε στην προσωπική μου ζωή αλλά ούτε και στην προπονητική μου καριέρα. Το μόνο που θέλω είναι στη δύσκολη συνέχεια που έρχεται για την ομάδα μου να μας φερθούν με περισσότερη προσοχή και σεβασμό.

Μπορεί να μην είναι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ των τίτλων και των ευρωπαϊκών τελικών αλλά είναι η ομάδα με το ίδιο γονίδιο, με την ίδια παραγωγή αθλητών και τον ίδιο οργανισμό που προωθεί τις ηθικές αρχές και ότι αυτό συνεπάγεται».