Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στην Άρτα τα κορίτσια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β.

Στην Άρτα τα κορίτσια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β.

Την Αναγέννηση Άρτας αντιμετωπίζει ο Φίλιππος Β. το Σάββατο στις 18:00 για την 7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα της Άρτας βρίσκεται στην 3η θέση με 8 βαθμούς και προέρχεται από μια ήττα στη Νέα Ιωνία ενώ ο Φίλιππος στην 6η θέση με 5 βαθμούς και με έναν αγώνα λιγότερο.

«Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες. Αύριο αντιμετωπίζουμε την Άρτα που είναι μια αξιοσέβαστη ομάδα με πολύ έμπειρες παίκτριες. Εμείς πηγαίνουμε να παρουσιάσουμε την καλή μας απόδοση και πρέπει να είμαστε πιστοί και πειθαρχημένοι στον στόχο μας. Το μειονέκτημά μας είναι ότι είμαστε αρκετό καιρό χωρίς αγώνα και έχουμε χάσει τον ρυθμό μας και αν και έρχονται γιορτές θα προσπαθήσουμε να τον ξαναβρούμε. Σεβόμαστε την ομάδα της Άρτας αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να διεκδικήσουμε τη νίκη», δήλωσε στο e-handball.gr, ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Γιώργος Τσίκινας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS