ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην τρίτη θέση «σκαρφάλωσε» ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ!

Tην ήττα γνώρισε η ομάδα του Παναιτωλικού στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 23/03/2014 στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου, για την Α2 Εθνική κατηγορία χειροσφαίρισης ανδρών Ελλάδος, από τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ Νάουσας με σκορ 25-28.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατές άμυνες και στα δύο μισά του γηπέδου και έτσι το σκορ στο 10ο λεπτό ήταν ισόπαλο 5-5. Στη συνέχεια η ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη της ομάδας του Παναιτωλικού στην επίθεση και έτσι βγάζοντας πολλούς αιφνιδιασμούς προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με 7-10 και έκλεισε το ημίχρονο με διαφορά 6 τερμάτων υπέρ της 11-17.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παναιτωλικού ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και παίζοντας δυνατή άμυνα έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και κατάφεραν αρχικά να μειώσουν το σκορ στο 40ο λεπτό σε 17-20 και να προηγηθούν στο 50ο λεπτό με 22-21.

Στο σημείο αυτό εμφανίστηκε η κούραση των γηπεδούχων από την υπερπροσπάθεια που  να γυρίσουν το παιχνίδι και μια αδράνεια στην άμυνα και λάθος επιλογές στην επίθεση επέτρεψαν στην ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ να πάρει ξανά μια διαφορά δύο τερμάτων στο 55ο λεπτό με 23-25 και στο τέλος να πάρει τη νίκη με 25-28.

Σύνθεση (ΠΑΥΛΙΔΗΣ): ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ (9), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (4), ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΤΖΙΟΣ (2), ΤΣΑΤΣΑΣ (2), ΤΣΑΓΚΕΡΑΣ (2), ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (5), ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ (4), ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΕΝΤΡΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ

Πρώτοι στον όμιλο οι Έφηβοι του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ !

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε στην Νάουσα ο δεύτερος όμιλος της ημιτελικής φάσης Εφήβων. Τόσο σε οργανωτικό ,όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο όλα ήταν άψογα γεγονός που εντυπωσίασε τις φιλοξενούμενες ομάδες  που έφυγαν από την πόλη της Ημαθίας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Άξια αναφοράς είναι η μεγάλη συνεισφορά των εθελοντών  που βοήθησαν τον Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ  Νάουσας και τη πρόεδρο κ. Δέσποινα Ράλλη στη διοργάνωση ανιδιοτελώς και συντέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων, στην σίτιση, στη μεταφορά των αθλητών, στο καθάρισμα κ.α. Με το χαμόγελο, το ειλικρινές ενδιαφέρον και την καλοσύνη τους συνέβαλαν τα μέγιστα, κάτι που αναγνώρισαν και όλες οι ομάδες της διοργάνωσης.

Όσον αφορά την εφηβική ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ Νάουσας κέρδισε σε όλους τους αγώνες και εκτός της πρώτης θέσης του ομίλου εξασφάλισε (όπως και ο Πανελλήνιος Γ.Σ.)  το εισιτήριο που οδηγεί στο final 6, όπου οι 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος θα αναμετρηθούν για να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια. Προσπάθειες γίνονται ώστε η τελική φάση να διοργανωθεί και αυτή στην Νάουσα από τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ (ο οποίος φέτος κλείνει 40 χρόνια από την ίδρυση του) ωστόσο ακόμη τα πράγματα είναι ρευστά.

Τα αποτελέσματα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ:

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ Νάουσας – Δράμα 1986 :  35-24

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ Νάουσας – Πανελλήνιος : 25-20

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ Νάουσας – ΠΑΟΚ :  39-35

ΣΥΝΘΕΣΗ (Παυλίδης): Ψωμιάδης, Θεοδωρόπουλος, Κουτσουφλιάνος , Τριανταφυλλίδης, Βεζυργιαννόπουλος,  , Ρότζιος Π, Τσάτσας, Τσαγκεράς, Αλπανίδης, Τζουβάρας, Τσαχουρίδης, Παρασκευαίδης, Ματζώρος, Μαυροδουλάκης, Κεχαγιάς, Πινακούδης, Λιούμης, Ρότζιος Γ.

Ευχαριστήριο

Ο Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκης Νάουσας ευχαριστεί θερμά όλες τις επιχειρήσεις και τους χορηγούς  που χρηματοδότησαν την ημιτελική φάση Εφήβων. Αναλυτικά ευχαριστούμε τους :

Από τη Νάουσα:

Μαντζώρος ΑΒΕΕ, Παρασκευαίδης ΑΒΕΕ, Κεχαγιάς ALFAPLAN, Αρτοποιεία Θανασούλη, Σταμπουλής (Νεογάλ), L Drive Πινακούδης, RALLIS TRAVEL, TASTY FRUIT.

Από τα Γιαννιτσά:

Βέρας – Προσφορά Πουλερικών, Αρτοποιείο « Ο παλιός ο φούρνος», Αρτοποιείο Πλατύς Νίκος, Αρτοποιείο Χαχούδη, Ζαχαροπλαστείο Ο Σταύρος, Καισίδης Στέφανος- Προσφορά Χυμών, Κρεοπωλείο Φυλλάδης Βασίλειος, Χωματ. Εργασίες Αιβαζίδης Μελάτιος.