Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ήττα από τις πρωταθλήτριες για τον ΦΙΛΙΠΠΟ Β.

Ήττα από τις πρωταθλήτριες για τον ΦΙΛΙΠΠΟ Β.

Σθεναρή αντίσταση πρόβαλε στη Νέα Ιωνία ο Φίλιππος αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη. Οι πρωταθλήτριες διατήρησαν τον έλεγχο, δεν άφησαν στις Βεροιώτισσες να μπουν στην διεκδίκηση του ματς και κέρδισαν με 22-19.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιώργου Τσικίνα αν και στάθηκε καλά αμυντικά, δεν είχε λύσεις στο σκοράρισμα και βρέθηκε να χάνει με 11-6 στο ημίχρονο. Ενώ τα πράγματα έδειχναν ότι θα εξελιχθούν σε παράσταση για ένα ρόλο, ο Φίλιππος ανέκαμψε στην δεύτερο μέρος. Δεν άφησε τις γηπεδούχες να μεγαλώσουν την διαφορά τους, μείωσε στα τρία τέρματα και διατηρήθηκε κοντά στο σκορ αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Η Νέα Ιωνία δεν του επέτρεψε να πλησιάσει περισσότερο και να απειλήσει και πήρε το ματς.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-1, 4-2, 6-3, 8-5, 11-6 (ημχ.), 13-7, 14-11, 16-13, 18-14, 20-16, 22-19

Ν. ΙΩΝΙΑ (Ναϊσίδου- Σαμαράς): Μ. Κεπεσίδου, Μανιά, Φράγκου, Παπανικολάου 1, Κερλίδη, Καρέλα 3, Μακρή, Καραμάνου, Ν. Κεπεσίδου, Χρυσή, Διακογιάννη, Κοντοστεργίου, Άντριτσουκ 2, Κόβιτς 2, Χρονοπούλου 9, Στουγιαννίδου 5.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Τσικίνας): Νάκο 1, Κατσικαρόνη, Εμμανουηλίδου 2, Γιαννοπούλου, Καραμητσου, Ανθίτση 1, Καραχαρίση 7, Θεοδοσοπούλου, Σπυριδοπούλου, Ζουμπουλίδου, Γαβριηλίδου, Γεωργιάδου 3, Θεοδοσοπούλου Σ., Νούσια 5, Λουρή.

 

Διαιτητές: Ανταλής- Τσάμος, Δίλεπτα: 2-4, Πέναλτι: 2/2-1/2

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS