ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στραμμένα στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ τα βλέμματα των χαντμπολικών της Βέροιας

Στα πλαίσια των πλέϊ άουτ / Α' φάση για την Handball Premier, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας αντιμετωπίζει τον Άρη Νίκαιας, σε έναν κρίσιμο και με μεγάλο ενδιαφέρον αγώνα, για την υπόθεση παραμονής, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18.00.

Τα πλέι-άουτ θα λάβουν χώρα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα (καθώς πέρσι δεν χρειάστηκαν) και ο νικητής του ζευγαριού αυτού εξασφαλίζει αυτόματα την παραμονή. Ο χαμένος θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία καθώς θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ζευγαριού με πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα της Βέροιας έχει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά καθώς είχε τερματίσει στην 9η θέση, ενώ ο Άρης Νίκαιας στην 10η. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι την Μ.Τετάρτη στην έδρα του Άρη και εφόσον χρειαστεί και τρίτο τότε η σειρά επιστρέφει στην Βέροια. Οι δύο ομάδες έχουν από μια νίκη στις μεταξύ τους συναντήσεις στο πρωτάθλημα και αναμένονται συναρπαστικά παιχνίδια στη μεταξύ τους σειρά.

Δηλώσεις:

Διογένης Αποστολίδης (ίντερ Φιλίππου Βέροιας): «Εμείς σαν Φίλιππος Βέροιας σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έχουμε στόχο τη νίκη. Η κατάσταση που ζούμε φέτος είναι πρωτόγνωρη για το 90% των παικτών. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας καθώς είναι μια αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα. Από εκεί και πέρα περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας για να μας δώσει ώθηση για τη νίκη. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς οι νικητές της σειράς».

Οι φίλαθλοι κοντά στην ομάδα.

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας του ο Φίλιππος υποδέχεται τον Άρη Νικαίας όπου χρειάζεται μόνο την νίκη για να κάνει το πρώτο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Έτσι η  στήριξη του κόσμου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  και δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Είναι σίγουρο οτι οι παίκτες παρά τις πίκρες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλη την χρονιά θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να κατακτήσουν την νίκη.

Εγγύηση φυσικά αποτελεί και η παρουσία των δύο 'εμπείρων τεχνικών στον πάγκο της ομάδας του Τέο Παυλίδη και του Κύρου Σαράφη.