ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παρέμεινε στην Handball premier ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.

Νίκησε τον Άρη Νίκαιας στη Βέροια και παραμένει στη Handball premier.

Την μεγάλη νίκη που του δίνει το διακαίωμα παραμονής στην Handball Premier πέτυχε σήμερα ο Φίλιππος Βέροιας καθώς επικράτησε με 27-18 επι του Άρη Νίκαιας.

Το παιχνίδι ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες καθώς όποια πετύχαινε τη νίκη θα ήταν αυτή που θα εξασφάλιζε αυτόματα και την παραμονή. Οι γηπεδούχοι στο τρίτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς έδειξαν διάθεση να μην έχουν μπλεξίματα και «καθάρισαν» την υπόθεση παραμονή. Σε αντίθετη περίπτωση οι φιλοξενούνοι θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία καθώς θα αντιμετωπίσουν τη ΧΑΝΘ, εκεί όπου θα κριθεί και το δεύτερο εισιτήριο της καθόδου στην Α2 κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες ήταν χέρι-χέρι στο σκορ, με τον Φίλιππο όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο να καταφέρνει να πάρει μια διαφορά της τάξεως των τεσσάρων τερμάτων. Ο Άρης Νίκαιας όμως αντέδρασε και μείωσε καταφέρνοντας να πάει στα αποδυτήρια με τη λιγότερη δυνατή διαφορά (13-11).

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά πολύ νωρίς. Οι φιλοξενούνοι δεν βρήκαν τις λύσεις που χρειαζόντουσαν στην επίθεση κι έτσι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν επαφή με το σκορ. Έτσι ο Φίλιππος κατάφερε να παραμείνει στη μεγάλη κατηγοριά.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης Νίκαιας θα έχει και μια δεύτερη ευκαιρία για την παραμονή του καθώς θα αντιμετωπίσει τη ΧΑΝΘ με πλεονέκτημα έδρας και ο νικητής στη σειρά κρίνεται στις δύο νίκες.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-4, 8-5, 11-7, 11-9, 13-11 (ημχ.) 15-11, 17-12, 19-13, 20-14, 24-15, 27-18

Διαιτητές: Κατσίκης-Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 6-3, Πέναλτι: 3/3-2/3, Κόκκινη κάρτα: Κωστακίδης 56.23 (τρία δίλεπτα)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τέο Παυλίδης): Στανκίδης, Τζίμπουλας 4, Ταραμονλής, Παντελίδης 2, Τάσκοβιτς 1, Καλλιαρίδης, Παπαγιάννης, Τριανταφυλλίδης, Κωστακίδης 3, Αποστολίδης 4, Κουκουτσίδης 4, Δάσκαλος, Κορωνάς, Φιλόσογλου 2, Παπαδόπουλος 7, Τζωρτζίνης.

ΑΡΗΣ NΙΚΑΙΑΣ (Τάκης Μελετάκος): Λαδάκης 4, Αθανασίου 3, Βλάχος 1, Μελετάκος Γ. 2, Γρηγοράκης 1, Μουλιάτος, Μελετάκος Δ. 3, Παπαδημητρίου, Μαλανδρένιας, Ασβεστάς 3, Χαρμπής, Μιμίκος, Βίδρας, Αμανατίδης, Χουρσουντιάν 1, Βλαχοθανάσης.