Σταύρος Παπαδόπουλος: « Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν κοντά μας...»

Μετά το νικηφόρο αγώνα επί του Άρη Νίκαιας και την οριστική παραμονή του Φιλίππου Βέροιας στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού χάντμπολ, ο αρχηγός της Βεροιώτικης ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βοήθησαν την ομάδα σε αυτήν την δύσκολη χρονιά. Θα ξεκινήσω από τον Τάσο Πρωτογέρη και τον Γιώργο Γιούπη που χωρίς το δικό τους τρέξιμο δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε το ρόστερ τις ομάδας και να ανταπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα.

Τον Άκη Τριανταφυλλίδη που έδωσε τον αγώνα του εξωαγωνιστικά, τον Βασίλη Τολιόπουλο, τον Γρηγόρη Παπαϊωάννου, που τρέχανε για όλα όσα αφορούσαν την ομάδα. Τον Ευθύμη Πιπελιδη που ανέλαβε την ομάδα σε μια συννεφιασμένη στιγμή όπου και αυτός προσπάθησε για ότι καλύτερο. Τον Χρήστο Ευαγγελόπουλο που μας βοήθησε σε ότι χρειαστήκαμε από φυσιοθεραπείες, τους χορηγούς τις ομάδας μας, τον πρόεδρο που προσπάθησε με την γνώση τόσων χρόνων να βοηθήσει.

Το κόσμο τις Βέροιας που μας στήριξε όλο τον χρόνο και τους τοπικούς φορείς που βάλανε και αυτή το χεράκι τους στην προσπάθεια τις ομάδας. Κλείνοντας άφησα τελευταίους τον Τεό Παυλίδη και Κύρο Σαράφη, δύο από τις σημαίες του Φιλίππου, που ανέλαβαν την ευθύνη την δυσκολότερη ώρα για τον σύλλογο και δώσανε την ψυχή τους μαζί με τους συμπαίκτες μου που ήταν παλικάρια για να σωθεί η ομάδα όλων μας ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ