ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Την Τετάρτη στις 7μμ ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. υποδέχεται τον Αερωπό Έδεσσας

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται αύριο στις 19.00 τον Αερωπό Έδεσσας.

 Η αναμέτρηση πραγματοποιείται μεσοβδόμαδα καθώς οι φιλοξενούμενοι το Σαββατοκύριακο έχουν υποχρεώσεις στο Τσάλεντζ Καπ.

Παρά το γεγονός ότι φέτος υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και έχουν επίσης διαφορετικούς στόχους, δεν πάυει να είναι ένα τοπικό ντέρμπι που στο παρελθόν μας έχει χαρίσει όμορφα παιχνίδια και στιγμές συγκίνησης.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν κάποια απουσία για το συγκεκριμένο παιχνίδι και στόχος τους είναι να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα τους σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ξεκινάει μια δύσκολη βδομάδα με υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι που ο Αερωπός θέλει να κάνει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και να δείξει σημάδια βελτίωσης και ετοιμότητας. Μοναδικό ερωτηματικό για τον τεχνικό της ομάδας θα είναι ο Παναγιώτης Τζουβάρας, που θα πρέπει να ρυθμίσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Δηλώσεις:

Σταύρος Παπαδόπουλος (αθλητής Φιλίππου Βέροιας) : «Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Δράμα εμφανιστήκαμε καλύτεροι σε σχέση με το εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος. Αυτή την φορά (Τετάρτη) παίζουμε εντός έδρας και ευελπιστούμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα και γενικά να βελτιωθούμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τον αντίπαλο σε χαμηλό σκορ, ώστε να παραμείνουμε και εμείς μέσα στο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι ο Αερωπός έχει ένα καλό ρόστερ και είναι δεμένη ομάδα, όμως εμάς μας αρέσει να αγωνιζόμαστε κόντρα σε δυνατές ομάδες. Αν παίξουμε με πάθος ίσως καταφέρουμε κάτι καλό, αθλητισμός είναι και όλα γίνονται».

Γιάννης Πηλαλίδης (προπονητής Αερωπού Έδεσσας): «Μπαίνουμε σε μια δύσκολη βδομάδα με υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η Ευρώπη όμως ξεκινά για μας από την Πέμπτη το πρωί. Το αυριανό παιχνίδι με τον Φίλιππο έχει έναν κίνδυνο αν σκεφτόμαστε μόνο την ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Η νίκη είναι σημαντική και μας δίνει έξτρα κίνητρο. Στόχος μας είναι να βρούμε τα πατήματά μας και την αποτελεσματικότητά μας. Ο Φίλιππος είναι αποδυναμωμένος αλλά παραμένει ένα γειτονικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες.Έχουν ταλαντούχους αθλητές που θέλουν να αποδείξουν και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε επίσης και την πιθανή χαλάρωσή μας, κάτι που κάνει τους αντιπάλους ακόμα πιο επικίνδυνους».