ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σήμερα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ υποδέχεται τον Ολυμπιακό – Δηλώσεις Κ. Σαράφη

Ιστορικό ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» του ελληνικού χάντμπολ στη Βέροια θα διεξαχθεί σήμερα (18:00- ΔΑΚ Βικέλας) με διαιτητές τους Λινάρδο- Νικολαιδη και παρατηρητή την Σίσκου για την 4η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο «Βασιλιάς» του ελληνικού χάντμπολ Φίλιππος Βέροιας των 15 τίτλων (9 πρωταθλήματα- 6 κύπελλα) θα παίξει με την μοναδική ομάδα στην ιστορία του αθλήματος που κατέκτησε δύο σερί νταμπλ, τον Ολυμπιακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Πειραιά -με ευρωπαϊκό προφίλ πλέον- είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στους Βεροιώτες που έχουν ως στόχο την παραμονή.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν πιθανότατα κανέναν από τους Καλλιαρίδη, Μηλόπουλο (στρατευμένοι) και Ευαγγελόπουλος (τραυματίας) και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο έφηβος Στανκίδης

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε χωρίς τους Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη, Δημήτρη Τζηρά, Πέτρο Κανδύλα, Άγγελο Τσίλη και Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη.

Δηλώσεις

Κύρος Σαράφης (προπονητής Φιλίππου): «Παίζουμε με μια ομάδα που παίρνει τρία συνεχόμενα χρόνια το πρωτάθλημα, υπολογίζοντας και τον ΙΕΚ Ξυνή την σεζόν 2016-2017.

Είναι ξεκάθαρα μια επαγγελματική ομάδα υψηλού επιπέδου και όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα. Ευχόμαστε όλοι για το καλό του αθλήματος να συνεχίσει και στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, γνωρίζοντας την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει»

Ματίγια Σπίκιτς (τερματοφύλακας Ολυμπιακού): «Προερχόμαστε από τη σπουδαία πρόκριση κόντρα στην Τιμισοάρα, την οποία ωστόσο αφήνουμε πίσω μας αφού ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι στη Βέροια. Ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και η διατήρηση των εγχώριων τίτλων, επομένως οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Τετάρτης».