Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ισόπαλος με τον Άρη Νικαίας ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ!

Ισόπαλος με τον Άρη Νικαίας ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ και Άρης Νίκαιας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 24-24, με τους Βεροιώτες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα!

Ένα «αχρείαστο» σουτ και μια αντεπίθεση που «βγήκε» διαμόρφωσαν το τελικό 24-24 ανάμεσα στον Φίλιππο Βέροιας και στον Άρη Νίκαιας, σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα.

Ουσιαστικά σε «νεκρό χρόνο», αφού δε πρόλαβε ούτε καν σέντρα να κάνει, ο Φίλιππος πλήρωσε την απειρία του όταν όλα έδειχναν ότι μπορούσε να «σπάσει το ρόδι» και να πάρει την πρώτη του νίκη.

Για τους γηπεδούχους ο αγώνας ήταν μια κατάθεση ψυχής. Ο Φίλιππος των χιλίων προβλημάτων, μπήκε στο γήπεδο δείχνοντας τις διαθέσεις του από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Πάθος και αγωνιστικότητα απέναντι σε έναν Άρη Νίκαιας που και αυτός έδειχνε ότι είναι αποφασισμένος να «το παλαίψει» μέχρι την «κόρνα» της λήξης και το έκανε.

Οι ερυθρόλευκοι κράτησαν το προβάδισμα του σκορ σε όλη της διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά μόνο μια στιγμή κατόρθωσαν να πάρουν διαφορά 3 τερμάτων.

Οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν την τρόπο να απαντούν στο σκορ κρατώντας τη διαφορά στο ένα έως δύο τέρματα.

Ένας εκπληκτικός Μηλόπουλος στο πρώτο ημίχρονο και ένας «σεληνιασμένος» Καλλιαρίδης στο δεύτερο, με εξαιρετικές αποκρούσεις έδιναν τον «βηματισμό» στην αμυντική λειτουργία και  τον ενθουσιασμό στην επίθεση.

Με διάθεση και ενέργεια έφηβου ο «γερο-Στηβ» και με αγωνιστικότητα από όλα τα άλλα παιδιά, ο Φίλιππος έδειχνε ότι μπορεί και δικαιούται να φύγει νικητής από το γήπεδο..

Παρά τη «δυσκολία» της ώρας του αγώνα (2 το μεσημέρι Σαββάτου) οι φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο ΔΑΚ Βέροιας, στο πλευρό της ομάδας.

Βέβαια κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά ότι ήταν ίδια τα συναισθήματα όλων. Κάποιοι ίσως να έκαναν άλλες «ευχές»… Μέρος κι αυτό μια δύσκολης κατάστασης…

Ο Φίλιππος πάντως παρουσίασε μια εικόνα συγκινητικής αγωνιστικότητας και έχασε σχεδόν μέσα από τα χέρια του μια νίκη που σχεδόν την είχε αγκαλιάσει.

Ένα ζεστό, παρατεταμένο χειροκρότημα ήταν η επιβράβευση της αγωνιστικής προσπάθειας των γηπεδούχων.…

Ο Άρης Νίκαιας παρουσίασε ένα καλό σύνολο που κυνήγησε το σκορ και τελικά βρήκε τη «χαραμάδα» να πετύχει μια ισοπαλία, τη στιγμή που έδειχνε να βρίσκεται στο «καναβάτσο»

Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας

Δίλεπτα: 6-6

Πέναλτι: 5/5-2/2

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-3, 8-6, 9-7, 10-10, 13-12 (ημχ.)  15-14, 17-16, 19-17, 20-20, 22-21, 24-24

Φίλιππος Βέροιας: (Κύρος Σαράφης): Πατραμάνης 3, Παντελίδης, Νικολαΐδης 1, Βαρδάκας, Τζίνεβης 3, Καραγκιοζόπουλος 9, Μηλόπουλος 1, Κουκουτσίδης, Καλλιαρίδης, Πιστόλας 1, Φιλόσογλου 3, Παπαδόπουλος, Στανκίδης, Παπαγιάννης 3, Δάσκαλος, Τζωρτζίνης.

Άρης Νίκαιας: (Τάκης Μελετάκος): Λαδάκης 7, Ταουσάνης 4, Αθανασίου 1, Βλάχος 1, Μελετάκος 3, Γρηγοριάδης, Μουλιάτος, Μαλαδρένιας, Ασβεστάς 2, Παπαδόπουλος, Ταβλαρίδης 1, Κρεμμύδας 2, Μιμίκος 2, Χουρσουντιάν, Σαμιός, Χαραλάμπους 1.

ΠΗΓΗ: VERIANET.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS