Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με στόχο την νίκη η Βέροια 2017

Με στόχο την νίκη η Βέροια 2017

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο παιχνίδι της Βέροιας 2017 με την Ν. Ιωνία στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ κλειστό γυμναστήριο της στις  6 μ.μ στα πλαίσια της 6ης  αγωνιστικής.

Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομαδα της Βέροιας ο στόχος παραμένει νίκη και μόνο νίκη ώστε η ομάδα να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να αποδείξει οτι η νίκη στην Αυστρία δεν ήταν τυχαία.

Κοντά στην ομάδα θα βρίσκονται και πολλοί φίλαθλοι έτοιμοι να στηρίξουν τα κορίτσια να φθάσουν στην νίκη .

 Η Ραφαέλα Καραχιαρίση από την ομάδα της Βέροιας 2017 δήλωσε στο e-handball.gr:

«Προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι μέσα στην Πυλαία παρά την νίκη που πήραμε δεν μείναμε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση. Είδαμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και δουλέψαμε πάνω σε αυτά για να μην τα επαναλάβουμε. Θα κοιτάξουμε στο παιχνίδι με την Ν. Ιωνία  να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας 100% . Η Ν. Ιωνία  είναι μια καλή ομάδα με σπουδαίο ιστορικό . Παρόλα αυτά πιστεύω πολύ στην ομάδα μας , θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα πάρουμε τη νίκη!».

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS